Kerem'in Kulağını Koparan Köpeğin Sahibine Tahliye - Son Dakika
Güncel

Kerem'in Kulağını Koparan Köpeğin Sahibine Tahliye

Kerem\'in Kulağını Koparan Köpeğin Sahibine Tahliye

İzmir’de, dondurma almaya giden 3.5 yaşındaki Kerem Berat İşcan’a saldırıp sağ kulağı ve kafa derisinin bir bölümünü kopartan Arjantin dogo pitbull cinsi köpeğin sahibi Ş.G., çıktığı ilk duruşmada tahliye oldu.

02.09.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, dondurma almaya giden 3.5 yaşındaki Kerem Berat İşcan'a saldırıp sağ kulağı ve kafa derisinin bir bölümünü kopartan Arjantin dogo pitbull cinsi köpeğin sahibi Ş.G., çıktığı ilk duruşmada tahliye oldu. Yaralamaya sebebiyet vermek suçundan tutuklanan ve 28 gün cezaevinde kalan S.G., "Köpek elimden kaçtı. Benim suçum yok" diyerek mağdur aileden özür bile dilemedi.

Sağ kulağını kopardı

Geçen 23 Temmuz günü Yeşilyurt sevgi yolunda meydana gelen olayda, 3.5 yaşındaki Kerem Berat İşcan, arkadaşlarıyla evinin yakınındaki bakkala dondurma almaya gitti. Bu sırada Ş.G. de Arjantin dogo cinsi köpeğini gezdirmeye çıkarttı. Sahibinin elinden bir anda kurtulan köpek çocuğa saldırdı. Çocuk çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kurtarıldı, ancak Kerem'in sağ kulağının koptuğu kafa derisinin büyük bölümünün yara aldığı görüldü.

PROTEZ KULAK TAKILDI

Olaydan sonra Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınan İşcan'ın kopan kulağı bulunamadığından yerine dikilemedi. Minik Kerem İşcan'ın 15 gün sonra operasyon geçirerek ameliyatta kafa derisi onarıldı. 6 yaşına girdikten sonra protez kulak takılacak.

DURUŞMADA ÖZÜR BİLE DİLEMEDİ

İzmir 5. Asliye Ceza Mahkemesinde yapılan ilk duruşmaya geniş güvenlik önlemleri altında getirilen şüpheli S.G., "Olay günü köpeğimi gezdirmek için çıktım. Bir anda elimden kaçıp çocuğa doğru koştu" diyerek mağdur aileden özür bile dilemedi. Başı sarılı olan Kerem'i adliyeye kucağında getiren ancak duruşma salonuna sokmayan baba Serkan İşcan, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Çocuğun duyma kaybı yaşayıp yaşamadığı konusunun tespiti için rapor isteyen bayan hakim, 28 gündür tutuklu bulunan sanığın tahliyesine karar verdi. Karara küçük çocuğun ailesi ve yakınları tepki gösterdi. Duruşmadan sonra Kerem'in aile yakınları ile sanığın yakınları arasında gerginlik yaşandı. Taraflar arasında kavgayı polis büyümeden önledi. Cezaların çok düşük olduğunu belirten İşçan ailesinin avukatı Ufuk Mansuroğlu, "Alınacak raporla sanığa en üst ceza verilmesi için çalışacağız. Köpek küçük yaştaki Kerem'in boğazını ısırıp öldürebilirdi" dedi. Duruşma, istenen belgelerin gelmesi için Eylül ayına ertelendi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kerem'in Kulağını Koparan Köpeğin Sahibine Tahliye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement