Kerimcan Durmaz'ın Kankası Yoğun Bakıma Kaldırıldı - Son Dakika
Magazin

Kerimcan Durmaz'ın Kankası Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Sosyal medya fenomeni ve Dj Kerimcan Durmaz'ın arkadaşı Caner Çalışır yoğun bakıma kaldırıldı.

26.10.2016 23:57  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kerimcan Durmaz ile birlikte çektiği videolarla popüler olan sosyal medya fenomeni Caner Çalışır yoğun bakımda. Caner Çalışır'ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle Gaziosmanpaşa Özel Başarı Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

TELEVİZYON MACERASI DJ'LİKLE DEVAM ETTİ

Sosyal medya fenomenlerinden olan ve Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşı olan Caner Çalışır'ın rahatsızlığından dolayı hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Televizyonda başlayan macerası şu sıralar Dj'lik ile devam eden Caner Çalışır twitter'da dolaşan bir iddiaya göre yoğun bakımda yatıyor.

CANER ÇALIŞIR KİMDİR?

Caner: Ben radyo ve televizyonculuk mezunuyum. Vine ilk çıktığında telefonuma yükledim. Arkadaşım Berna Arıcı ile tatile gitmiştik. Sürekli Vine çekelim diyordu. Ben de tamam dedim. Birlikte Vine çektik. ''Berna saçında kene var topla topla gene var'' diye bir Vine'dı. Çektiğimiz bu Vine, Okan Bayülgen, Taci Kalkavan gibi sosyal medya fenomenleri tarafından ReVine yapıldı. Ertesi gün uyandığımda Hürriyet gazetesinde çektiğim Vine'ın adını gördüm. 'Bu ne böyle, bu ne kafalar' diye şeyler gördüm. Daha birçok yerde çektiğimiz Vine'lar haber oldu. Hatta Berna sil lütfen yayınlama demiştim. Ama iyi ki de silmedi. Bizim serüvenimiz ilk o Vine ile başladı.

Kerimcan Durmaz\'ın Kankası Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Son Dakika Magazin Kerimcan Durmaz'ın Kankası Yoğun Bakıma Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement