Kerry: Türkiye, Suriye Sınırını Kapatmalı - Son Dakika
Güncel

Kerry: Türkiye, Suriye Sınırını Kapatmalı

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, "Türkiye Suriye sınırını kapatmalı, yabancı savaşçıların geçişini ve petrol kaçakçılığını durdurmalı." mesajını gönderdi.

22.09.2014 15:45  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, 49 rehinenin serbest kalmasının ardından Türkiye'nin IŞİD'le mücadeleye desteğini artırmasını beklediklerini söyledi.

"REHİNE SORUNUNUN ÜSTESİNDEN GELMELERİ GEREKİYORDU"

Kerry, konuya ilişkin konferanslara katılan NATO üyesi Türkiye'nin kendini IŞİD'le mücadele çabalarına yardım etmeye adadığını belirtti ve ekledi: "Ancak rehine sorununun üstesinden gelmeleri gerekiyordu."

"TÜRKİYE SURİYE SINIRINI KAPATMALI"

Kerry sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye Suriye sınırını kapatmalı, yabancı savaşçıların geçisini ve petrol kaçakçılığını durdurmalı."

PUDİNGLİ MESAJ

New York'taki BM Genel Kurulu öncesi, MSNBC televizyonunda yayımlanan "Morning Joe" isimli sabah programına katılan Kerry, "Pudingi yemeden, içinde ne olduğunu bilemezsin" dedi.

Kerry: Türkiye, Suriye Sınırını Kapatmalı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kerry: Türkiye, Suriye Sınırını Kapatmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Atilla the Hun: Belki pkk bittikten sonra. 32 1 Yanıtla
  • mehmet: güldüm neden bu sizin savaşınız mı yoksa bizim savaşımız mı senin şahsi çıkarların için neden savaşalım ışıd le biz ışıdi seviyorum ışıd bizim düşmanlarımızı öldürüyor pkk ile savaşıyor ALLAH YOLUNU BAHTINI açık etsin ışıd in. düşmanımın düşmanı benim dostumdur. başka kapıya büyük şeytan abd. 15 3 Yanıtla
  • Atilla the Hun: Tipine bak ya adamin. Usta dolandirici. 16 0 Yanıtla
  • gulugulu: KILICDAROGLU BOSUNA iside ders verilmeli demiyorya. kukla resmen. TÜRKIYEMI kaosa sürüklemeye calisan terbiyesizler 11 2 Yanıtla
  • aliveli: deccal konuştu 11 1 Yanıtla
  • KERRY: TÜRK ASKERİNİ O BATAKLIĞA ÇEKEMİYECEKSİN KERRY HAZRETLERİ. 8 4 Yanıtla
  • siirt: helal sana kerry 2 9 Yanıtla
  • düzelt kardeşim.Yetki sende.: Adam doğru söylüyor. Sınıra 100 metre yaklaşanı alnının ortasından vuracaksın. O taraf bu taraf farketmez. Devlet dediğin bu şekilde ortaya çıkar. Askerini polisini asayişi sağlayanı mağdur etmez. Yani kendi koyduğu kanunu uygulayanı korur. Vatandaşını korur. <<<<<<< 8 2 Yanıtla
  • TÜRK: HEM PKKYA KÜRTLERE AÇIKI AÇIK DESTEK VERİYORLAR KÜRDİSTANI KURUYORLAR HEMDE SINIRI KAPAT DİYORLAR :) 10 0 Yanıtla
  • Nesi: Onun nesine hazretleri diyon? 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti
    10:10 Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti

    Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Ukrayna Yardım Fonu'nun oluşturulmasını onaylayarak bu fona 5 milyar euro tahsis etti. Karar, AB Dışişleri Konseyi toplantısında alındı ve Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne askeri ekipman ve eğitim yoluyla destek sağlanmasını amaçlıyor. AB, Rusya-Ukrayna çatışmasının başlamasından bu yana Ukrayna'ya 138 milyar eurodan fazla destek verdi veya taahhüt etti.

  • Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı
    10:10 Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri, motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme etkinliği düzenledi. Etkinlikte, koruma başlığı ve gözlüğü kullanımı, geçiş hakkı ve önceliği, sağa ve sola dönüş kuralları gibi temel trafik kuralları anlatıldı. Jandarma ekipleri, bilgilendirici broşürler dağıtarak vatandaşların trafik güvenliği konusunda bilinçlenmesine katkı sağladı.

  • Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı
    10:09 Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

    Elazığ'ın Bosna Hersek Bulvarı'nda meydana gelen kazada, bir pikap sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken otomobil sürücüsü sıkıştı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı
    10:09 Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı

    Erzurum'un Tortum ilçesinden kent merkezi yönüne hareket eden araç, Karagöbek Mahallesi civarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.

  • Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:07 Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, tefecilik ve nitelikli yağma suçlarıyla ilgili 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda bir tabanca, bir pompalı tüfek, mermiler ve diğer suç unsurları ele geçirildi.

  • Karamürsel'de Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    10:06 Karamürsel'de Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

  • Sakarya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    10:06 Sakarya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Sakarya'nın Karasu ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda jandarma ekipleri tarafından 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda ise 675 gram sentetik uyuşturucu, 50 mililitre sıvı amfetamin, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet cep telefonu, 2 bin 305 dolar ve 26 bin 970 lira ele geçirildi.

  • Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, esnaf ziyaretlerinde bulundu
    10:06 Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, esnaf ziyaretlerinde bulundu

    AK Parti Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'de esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret eden Yıldırım, vatandaşlarla sohbet etti ve isteklerini dinledi.

  • Mersin'de silah kaçakçılığı operasyonu: Zanlı gözaltına alındı
    10:05 Mersin'de silah kaçakçılığı operasyonu: Zanlı gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, evinde ruhsatsız tabanca ve 3 tüfek ele geçirilen zanlı jandarma tarafından gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah kaçakçılığıyla uğraşan şüphelinin müşteri arayışında olduğunu tespit etti. Zanlının ikametine düzenlenen operasyonda, ruhsatsız tabanca ve 3 tüfek ile birlikte 70 fişek ve 150 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli jandarmaya teslim edildi.

  • BIST 100 Endeksi Güne Düşüşle Başladı
    10:03 BIST 100 Endeksi Güne Düşüşle Başladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,18 düşüşle 8.702,35 puandan başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 15,77 puan ve yüzde 0,18 değer kaybederek 8.702,35 puana indi. Bankacılık endeksi ve holding endeksi yatay seyretti. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 1,55 ile turizm, en çok kaybettiren ise yüzde 0,85 ile ticaret oldu. Dün satıcılı bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,25 değer kaybıyla 8.718,11 puandan tamamladı. Küresel piyasalarda, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) yaklaşık 10 yılın ardından negatif faiz dönemine son vermesiyle fiyatlamalar zorlaşmaya devam ederken, yarın ABD Merkez Bankası'nın (Fed) açıklayacağı para politikası kararları öncesi yoğun makroekonomik veri takvimi yatırımcıların odağında bulunuyor. Analistler, bugün yurt içinde uluslararası yatırım pozisyonu, yurt dışında ise Avro Bölgesi ve Almanya'da ZEW ekonomik güven endeksi verileri ile ABD'de inşaat izinleri ve konut başlangıçlarının takip edileceğini belirterek, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 8.700 ve 8.600 seviyelerinin destek, 8.800 ve 9.000 puanın direnç konumunda olduğunu kaydetti.


Advertisement