Keşan'a Yapılması Planlanan Kent Meydanı Projesi" - Son Dakika
Yerel

Keşan'a Yapılması Planlanan Kent Meydanı Projesi"

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, yaptıkları işlerle ilgili olarak sektör temsilcilerinin düşüncelerini ön planda tuttuklarını söyledi.

02.07.2015 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, yaptıkları işlerle ilgili olarak sektör temsilcilerinin düşüncelerini ön planda tuttuklarını söyledi.

Özcan, kentteki bir düğün salonunda, yapılması planlanan Kent Meydanı Projesine ilişkin yaptığı konuşmada, projenin seçim vaatleri arasında olduğunu vurguladı.

Keşan'ın güzelleşmesi için elinden gelen gayreti gösterdiğini belirten Özcan, şunları kaydetti:

"Ülke olarak, yarattığımız şehirlerde, Batılıların kent meydanı düşüncesi konseptine ulaşamadık. Keşan'da da ciddi anlamda kent meydanı ihtiyacı var. Bu zamana kadar Keşan Belediyesi olarak 2. El Oto Galericileri ve Çok Amaçlı Pazaryeri projelerinde olduğu gibi kendi düşüncemizin kesin düşünce olarak uygulanması amacı gütmedik. Yapacağımız işlerle ilgili olarak hep sektör temsilcilerinin düşüncelerini ön planda tuttuk. Bizden sonraki nesillerin en azından birkaç yüzyıl boyunca kullanacağı bir alan inşa edilecek. Bu anlamda herkesin görüşüne saygı duyuyoruz. Hazırlanan 3 taslak projeyi sizlerin görüşlerine açtık. Bunlardan hiçbirini de beğenmeyebilirsiniz, değiştirilmesini istediğiniz, geliştirilmesini istediğiniz alanlar olabilir, hepsi dikkate alınacak. Kentimin insanının görüşlerine saygı duyuyorum. Sonuç itibarıyla burası benim kendi arsam değil, Keşan'da yaşayan herkesin arsası. Umarım güzel görüşler ortaya çıkacak. Çoğunluğun beğenisine hitap eden proje üstünde duracağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Keşan'a Yapılması Planlanan Kent Meydanı Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement