Keşan Anadolu Lisesi 150 Öğrencisini Mezun Etti - Son Dakika
Yerel

Keşan Anadolu Lisesi 150 Öğrencisini Mezun Etti

Keşan Anadolu Lisesi 150 Öğrencisini Mezun Etti

Edirne'nin Keşan ilçesinde Keşan Anadolu Lisesi'nin 15.Mezuniyet Töreninde 156 öğrenci mezun oldu.okul bahçesinde başlayan törene, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Koçak, bazı okul müdürleri ile...

10.06.2013 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde Keşan Anadolu Lisesi'nin 15. Dönem

Mezuniyet Töreninde 156 öğrenci mezun oldu.

okul bahçesinde başlayan törene, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Koçak, bazı okul müdürleri ile öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Keşan Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yasemin Kocabaş ve Tarih Öğretmeni Celali Çetintaş'ın sunuculuğunu yaptığı tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Okul Müdürü Yetiş Ersoylu'nun yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Ersoylu, konuşmasında; 4 yıllık lise dönemini tamamlayan öğrencilerin, Keşan Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından, fikri hür, vicdanı hür, Atatürk'ün milli beraberlik ülküsünden sapmadan, millet ve bayrak sevgisiyle dolu, manevi değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirdiklerini belirtti.

Ercan Ersoylu'nun yaptığı açılış konuşmasının ardından, sözü Kaymakam Bekir Dınkırcı aldı. Devletin, milletin teminatı olan 156 genç fidanı, gelecek hafta başlayacak olan sınav maratonuna doğru uğurladıklarını kaydeden Dınkırcı, bu gençleri çok daha iyi makamlarda görmek istediğini ifade etti.

İKİZ KARDEŞLERDEN BİRİ OKUL BİRİNCİSİ, DİĞERİ İSE OKUL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Tören, yapılan konuşmaların ardından Keşan Anadolu Lisesi'nin en başarılı öğrencilerine plaket verilmesiyle devam etti. Buna göre; Okul Birincisi Gülçin Sezer, Okul İkincisi Asuman Turan ve Okul Üçüncüsü Aylin Sezer'e, plaketleri, Bekir Dınkırcı, Feyzullah Koçak ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Canan Önen tarafından takdim edilirken, birinci ve üçüncü olan öğrencilerin ikiz kardeş olduğu bildirildi. Öğrencilere, dershaneler tarafından da çeşitli hediyeler verildi.

SEZER: "BAŞARI VE MUTLULUK,

KİŞİNİN HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA İLERLEMESİ SONUCUNDA ELDE EDİLİR"

Okul Birincisi Gülçin Sezer tarafından, okulun yaş kütüğüne plaket çakılmasıyla devam eden törende, Sezer, duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Başarı ve mutluluğun, kişinin hedefleri doğrultusunda ilerlemesi sonucunda elde edildiğini ifade eden Gülçin Sezer, gerek eğitim-öğretim gerekse sosyal aktivitelerde başarı elde etmiş bir okuldan mezun olduğu için sevinçli olduğunu kaydederek, hayata gözlerini açtığı günden beri kendisine destek olan ailesine, üzerine emeği bulunan öğretmenlerine ve tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

Sezer'in konuşmasından sonra, Keşan Anadolu Lisesi Onur Kurulu Başkanı Egemen Güven'in yaptığı konuşmanın ardından devam eden törende, Keşan Anadolu Lisesi flamasını, mezun olan öğrencilerden Simge Yılmaz'ın, üçüncü sınıf öğrencilerinden Mutluhan Sönmez'e devretti. Daha sonra, mezun olan 156 öğrenciye, diplomaları verildi.

KATI SAĞLAYANLARA PLAKET VERİLDİ

Törende, Keşan Anadolu Lisesi'ne her zaman destek olan ve bu yılki Mezuniyet Töreni'ne de destek veren Gündem Saros Gazetesi Sahibi Mehmet Meriç'e, Okul Müdürü Yetiş Ersoylu tarafından teşekkür plaketi verildi. Keşan Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ebru Gölemen, Başkan Yardımcısı Canan Gören, Sekreter Belgin Kaya, Üyeler Nebiye Aguş ve Nazlı Lofçalı'ya, okula verdikleri destekler nedeniyle plaket takdim edildiği tören, öğretmenlere çiçek verilmesinin ardından, Soner Velioğlu'nun bestelediği "Okul Marşı" eşliğinde öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

(TB)

10.06.2013 13: 49: 35

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan Anadolu Lisesi 150 Öğrencisini Mezun Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement