Keşan Belediye Başkanı Özcan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Keşan Belediye Başkanı Özcan Açıklaması

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, " 2016 yılının sonlarına doğru bu bölgede ilk doğalgaz alevini vermeyi hedefliyorlar" dedi.

21.01.2016 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, " 2016 yılının sonlarına doğru bu bölgede ilk doğalgaz alevini vermeyi hedefliyorlar" dedi.

GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan, GAZDAŞ Edirne İşletme Müdürü Cumhur Pekdemir ve GAZDAŞ Proje Yöneticisi Gökhan Nogay, Özcan'ı ziyaret etti.

Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada, GAZDAŞ'ın ilçede çalışmalara başladığını söyledi. İlçeye doğalgaz verilmesi için teknik çalışmaların yapıldığını aktaran Özcan, şunları kaydetti:

"Bize ifade ettikleri kadarıyla şehir içerisinde de 8-9 tane basınç değiştirme üniteleri olacak. Bölge regülatörleri denilen basınç üniteleri yapacaklar. İlk etapta da bahar aylarında Atatürk Stadı çevresinde ilk bölge olarak burada imalat çalışmalarına başlayıp 2016 yılının sonlarına doğru bu bölgede ilk doğalgaz alevini vermeyi hedefliyorlar. Ondan sonra da şehrin tamamına yayılacak. 2-2.5 yıllık bir imalat şehre yatırım süreçleri olacak. 2018 yılı sonlarında Keşan'ın bütün imar alanları içerisinde şebeke dağılımı imalatı tamamlanıp Keşan'ın her tarafı da doğalgaz kullanabilir hale gelecek. Firma bunu hedefliyor. Firmanın burada enerjik çalışmasını gördük. Bizim sıkıntılarımızı da biliyorlar."

Özcan, doğalgazın ilçedeki hava kirliliğinin önüne geçeceğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Keşan Belediye Başkanı Özcan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement