Keşan'da, Jandarmadan Hırsızlık Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Keşan'da, Jandarmadan Hırsızlık Operasyonu

Keşan\'da, Jandarmadan Hırsızlık Operasyonu

Edirne'nin Keşan İlçesi'ndeki tatil bölgesi Erikli de hırsızlık yaptığı belirlenen 5 kişi, jandarma tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

24.06.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi'ndeki tatil bölgesi Erikli de hırsızlık yaptığı belirlenen 5 kişi, jandarma tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, hırsızlık yaptırmak için yanlarına aldıkları 13 yaşındaki çocuk ise ailesine teslim edildi.

Keşan İlçesi'ne bağlı Erikli ve Yayla sahillerinde meydana gelen hırsızlık olayları jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Güvenlik tedbirlerini attıran ekipler, yazlık bölgelerde ev kiralayıp hırsızlık yaptığı belirlenen 5 kişilik bir şebekeyi takibe aldı. Şüphelilerin 2 yazlık evden hırsızlık yaptığı belirlenmesi üzerine M.C.D. (23), M.T. (19), M.K. (20), Ö.Ç. (17), M.A. (13) jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

2'Sİ TUTUKLANDI

Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden M.C.D. ile M.T. tutuklanarak cezaevine konuldu. M.K ve Ö.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 13 yaşındaki M.A.'nın ise ailesine teslim edildi.

Hırsızlık şüphelilerince evlere girmek için kullanıldığı belirlenen M.A.'nın ailesi tarafından 1 aydır arandığı ve poliste kayıp başvurusunun olduğu öğrenildi. Soruşturma sürüyor. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Keşan'da, Jandarmadan Hırsızlık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement