Keşan Kaymakamı Dınkırcı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Keşan Kaymakamı Dınkırcı Açıklaması

Keşan Kaymakamı Dınkırcı Açıklaması

"El birliği ve gönül birliği ile hareket edeceğiz"

16.04.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin( KKHGB) olağan genel kurulu yapıldı.

Keşan Kaymakamı ve KKHGB Başkanı Bekir Dınkırcı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Derviş Günday konferans salonunda yapılan genel kurulda, yerel seçim sonuçlarına göre seçilen meclis üyeleri ve muhtarları tebrik etti.

Dınkırcı, KKHGB'nin bundan sonraki sürecinde de el birliği ve gönül birliği  ile hareket edeceklerini ifade ederek, "Birliğin gelir kaynakları KÖYDES, Özel İdare ve içme suyundan sağlanan kaynaklardır. Bunlarla ilgili tüm gelirler tahsisli kaynaklar tahsisli bölümde değerlendiriliyor. Benim sizlerden istirhamım köylerde yapılan yatırımlarda sadece ilgili kurum ve kuruluşlar değil oradaki muhtarlarımız, ihtiyar heyetimiz veya köyün ileri gelenleri yatırımları denetlemeleridir. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz takdirde çözülemeyecek sorun yoktur" şeklinde konuştu.

Daha sonra yapılan seçimde  birlik encümen üyeliklerine  il genel meclisi üyeleri Adnan Vural, Mehmet Ali Yetim, Çobançeşme Köyü Muhtarı Soner Koşan ile Sazlıdere Köyü muhtarı Mehmet Kantor seçildi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Keşan Kaymakamı Dınkırcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement