Keşan-Saros Dağ Bisikleti Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

Keşan-Saros Dağ Bisikleti Festivali Başladı

Keşan-Saros Dağ Bisikleti Festivali Başladı

Keşan Belediyesi ile Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Keşan Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali başladı.

05.09.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Belediyesi ile Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Keşan- Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali başladı.

Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu, festival kapsamında Mehmet Gemici Cennet Bahçesi önünde toplanan bisikletlilere başarılar diledi.

DOÇEK Başkanı Hakan Eşme de bu yıl üçüncüsü düzenlenen festivale yoğun bir katılım olduğunu belirtti. Türkiye'nin önde gelen festivallerinden biri olmaya aday olduklarını ifade eden Eşme, bu yıl ki festivalin ana temasının, "Eko-turizmin göz bebeği Keşan" olarak belirlendiğini söyledi.

Festivale Kosova, Yunanistan ve İngiltere'den de bisikletçilerin katıldığını vurgulayan Eşme, şöyle konuştu:

"Kullandığımız parkurlar arazi parkurları. Festival bir dağ bisikleti festivali. Zorlu parkurlar var. Etkinliğe Engelsiz Pedal Derneği de katılıyor. Keşan, Şükrüköy, Çamlıca ve Gökçetepe bölgesine gideceğiz. Kamp Gökçetepe'de. Yarın da Mecidiye bölgesinde pedal çevireceğiz. Son gün de Gökçetepe'den yeniden Keşan'a döneceğiz."

Festival, pazar günü sona erecek. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Keşan-Saros Dağ Bisikleti Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement