Keşap Belediyesinden Kitap Tanıtımı - Son Dakika
Yerel

Keşap Belediyesinden Kitap Tanıtımı

Keşap Belediyesi tarafından kültür yayınları kapsamında hazırlanan "Doğu Karadeniz'de Bir Kıyı Kasabası Keşap" isimli kitap basına tanıtıldı.

28.02.2014 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşap Belediyesi tarafından kültür yayınları kapsamında hazırlanan " Doğu Karadeniz'de Bir Kıyı Kasabası Keşap" isimli kitap basına tanıtıldı.

Belediye başkanı Nihat Yılmaz, bir düğün salonunda kitabın tanıtımında yaptığı konuşmada, Keşap ilçesinin bugüne kadar kapsamlı olarak tarihini anlatan eserin bulunmadığını söyledi.

Yılmaz, belediye olarak geçtiğimiz yıl ilçenin tarihini içeren eserlerin oluşumu için bir çalışma başlattıklarını belirterek, "İlk olarak 19. yüzyılda ilçemizin nüfus kayıtlarının yer aldığı 'Keşap Kazası Nüfus Defteri' isimli eseri hazırladık. Şimdi ise yine 19. yüzyılda ilçenin sosyal, kültürel ve tarihi özelliklerini içeren 'Doğu Karadeniz'de Bir Kıyı Kasabası Keşap' isimli kitap hazırladık. Bu kitaplar ilçemizin tarihi belgeleri niteliğinde" dedi.

Yılmaz, kitapların dağıtımına başladıklarını, yeni eserlerin oluşumu için de hazırlıklar yaptıklarını sözlerine ekledi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Keşap Belediyesinden Kitap Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement