Kesik El Cinayeti Sanığı: Önce Dövdüm, Sonra Kapşon İpiyle Boğdum - Son Dakika
Güncel

Kesik El Cinayeti Sanığı: Önce Dövdüm, Sonra Kapşon İpiyle Boğdum

Kesik El Cinayeti Sanığı: Önce Dövdüm, Sonra Kapşon İpiyle Boğdum

İzmit'te öldürülmüş ve elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetinin şüphelilerinden M.Y. ifadesinde cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

16.04.2015 11:43  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit- Kandıra Karayolunun Çayırköy mevkisinde 22 Ocak'ta dövülerek öldürülmüş ve elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetinin şüphelileri Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer bu sabah Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Muhammet Yıldız'ın jandarmadaki ifadesinde, Nuran Dutlu'nun kendisine 5 bin TL borcu olduğunu, bir çok kez istemesine rağmen vermeyince önce dövdüğünü, sonra da iple boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

CESEDİ NAYLONA SARILMIŞ HALDE BULUNMUŞTU

İzmit- Kandıra karayolunun Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı olarak cesedi bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada, cinayet şüphelisi olarak Bursa'da Vedat Altıok, İzmir'de de Arif Çamur'u yakalamış, bu şüpheliler mahkemece tutuklanmıştı.

CİNAYET ZANLILARI EVLERİNE GİRERKEN YAKALANDI

Cinayetle ilgili olarak haklarında yakalama kararı çıkartılan Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer de, jandarmanın takibi sonucu iki gün önce Kayseri'de kiraladıkları eve girerken yakalanarak İzmit'e getirildi. İki şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu sabah erken saatlerde Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.


KAPŞON İPİYLE BOĞMUŞ

Jandarmadaki ifadesinde Muhammet Yıldız'ın cinayeti itiraf ettiği belirtildi. Nuran Dutlu'nun kendisine 5 bin TL borcu olduğunu, birçok kez istemesine rağmen parasını alamadığını öne süren Yıldız, olay günü de Nuran Dutlu ile tartıştıklarını belirtti. Muhammet Yıldız, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Nuran Dutlu'yu önce dövdüğünü, ardından da kapşonlu kazağının ipiyle boğarak öldürdüğünü söyledi.

ELLERİNİ ARKADAŞIYLA KESMİŞLER

Olay sırasında kız arkadaşı Sertaç Özer'in alkol ve uyuşturucu aldığı için arka odada uyuduğunu ve cinayetle ilgisinin bulunmadığını ileri süren Yıldız, Nuran Dutlu'nun ölmesi üzerine arkadaşı Vedat Ay'ı telefonla arayarak eve çağırdığını, cesedin ellerini bileklerinden kestiklerini, Vedat'ın elleri nereye attığını bilmediğini iddia etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kesik El Cinayeti Sanığı: Önce Dövdüm, Sonra Kapşon İpiyle Boğdum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement