Kesikköprü Tatil Kampı'nın İlk Ziyaretçileri Yola Çıktı - Son Dakika
Yerel

Kesikköprü Tatil Kampı'nın İlk Ziyaretçileri Yola Çıktı

Kesikköprü Tatil Kampı\'nın İlk Ziyaretçileri Yola Çıktı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaşlılar ve engellilerin ardından başarılı öğrencilerin ilk kafilesini de kampa gönderdi.

15.06.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaşlılar ve engellilerin ardından başarılı öğrencilerin ilk kafilesini de kampa gönderdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz ayları boyunca yaşlılar, engelliler ile okullarında başarılı olan öğrencileri birer hafta süreyle, Akçakoca, Akçay ve Kesikköprü'nde bulunan kamplarında ağırlıyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte başarılı öğrencilere Kesikköprü'deki kampta bir haftalık tatil imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin ilk kafilesini eski EGO Otobüs Dairesi Başkanlığı alanında düzenlenen törenle uğurladı. 3 otobüsle Kesikköprü'ye hareket eden öğrenciler, ilk andan itibaren tatil keyfini yaşamaya başladılar.

Ücretsiz olarak düzenlenen tatilde öğrenciler, bir yandan bütün bir yılın yorgunluğunu atarken, birbirleriyle tanışma imkanı bulacaklar ve yeni arkadaşlıkları edinecekler.

KAMP İÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencisi olan 110 genci Kesikköprü Tatil Kampı'nda bir hafta ağırlayacak. Gençlerin gönüllerince eğlenebilme olanağı bulacağı kamp için kayıtlar yaz boyunca devam edecek. Kamplara katılmak isteyenler ise gerekli belgelerle Gençlik Parkı Gençlik Merkezi'ne başvurarak kayıt yaptırabilecekler.

Kayıt için gerekli belgeler şunlar:

-Dilekçe, İhtiyaç sahibi belgesi, Bir adet fotoğraf, Karne veya başarı belgesinin aslı ile fotokopisi, Velinin ve öğrencinin Nüfus cüzdanı fotokopisi (aslı ile birlikte). - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kesikköprü Tatil Kampı'nın İlk Ziyaretçileri Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement