Kesinlikle Öldürme Niyetim Yoktu' - Son Dakika
Güncel

Kesinlikle Öldürme Niyetim Yoktu'

Kesinlikle Öldürme Niyetim Yoktu\'

Tuba'yı bıçakla yaralayan eski sevgilisi müebbetle yargılanıyor (2)'KESİNLİKLE ÖLDÜRME NİYETİM YOKTU'Eskişehir'de Tuba Korkmaz'ı bıçakla yaralamak suçundan 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanan seramik mühendisi Fatih Sağır ilk duruşmada kendini savundu.

29.09.2016 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuba'yı bıçakla yaralayan eski sevgilisi müebbetle yargılanıyor (2)

'KESİNLİKLE ÖLDÜRME NİYETİM YOKTU'

Eskişehir'de Tuba Korkmaz'ı bıçakla yaralamak suçundan 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanan seramik mühendisi Fatih Sağır ilk duruşmada kendini savundu. Tuba ile yaklaşık 6 süreyle arkadaşlık yaptığını anlatan Fatih Sağır şunları söyledi:

"Tuba'nın Cenk adlı birisiyle ilişkisi olduğunu facebooktaki yazışmalarından şüphelendim. Beni aldattığından şüphelendiğim için bir süre takip ettim. Olay günü evinin yakınına gittim. Konuşmak istedim. Ancak benimle konuşmak istemedi, bana küfür etti ve 'Sen önce o.... kardeşine sahip çık' dedi. O anda ben, maket ve balmumu ile uğraştığım için cebimde kalan maket bıçağını rastgele salladım. Ama nerelerine geldi hatırlamıyorum. Daha sonra dönüp de boğazını kestiğimi de hatırlamıyorum. Zaten daha sonra da kendime de zarar vermişim. Kesinlikle öldürme niyetim yoktu."

'TEKRAR YANIMA GELİP BOĞAZIMI KESTİ'

Sanıktan davacı olan Tuba Korkmaz da boğazından yaralanması nedeniyle yüksek sesle konuşma yapamayacağını belirterek heyetin yakınına gidip burada ifade verdi. Yaşadığı olayı anlatan Tuba Korkmaz şöyle konuştu:

"Fatih ile aynı işyerinde çalışıyorduk ve yaklaşık 6 ay aramızda duygusal ilişki oldu. Aşırı kıskanç birisiydi. O gün ben yolda giderken cep telefonumla eski eşimle konuşuyordum. Bir anda arkamdan bir bıçak darbesi aldım. Falçatayı tutmaya çalıştım o anda kalbime yakın yerden de darbe aldım. Yakındaki bir apartmana sığınıp yardım istemeye çalıştım ve 'Kurtarın beni' diye bağırdım. 112 ve 155'i arayacaktım ama bulunduğum yeri bilemediğim için arayamadım. Eski eşimi ve patronumu aradım. Fatih kaçarken ayakkabısının tekini düşürdü. Geri döndü ve tekrar yanıma gelip boğazımı kesti. Şikayetçiyim. Bahsettiği Cenk ise 1998 yılından beri benim arkadaşımdır. Fatih ile ilişkim başladığından beri onunla hiç yazışmadım."

Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı 13 Ekim 2016 tarihine erteledi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kesinlikle Öldürme Niyetim Yoktu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement