Keskin'den Ziraat Katılım Şubesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Keskin'den Ziraat Katılım Şubesine Ziyaret

Keskin\'den Ziraat Katılım Şubesine Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket keskin ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile oda başkanları Ziraat Katılım Bankası Şube Müdürü Fatih Kılıç'ı ziyaret etti.

16.01.2017 17:58  Güncelleme: 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette konuşan Keskin, katılım bankacılığı konusunda bankacılık sektöründe devletinde bir bankasının faaliyete geçmesinin önemli olduğu ve bu konuda bir boşluğunu doldurduğunu belirterek, Ziraat Katılım Bankası Şubesi'nin hayırlara vesile olmasını dileyerek, şube müdürü Fatih Kılıç'a başarılar diledi.

Keskin, Hükümetin şoför esnafına yılların beklentisi olan ÖTV'siz ticari araç uygulamasından dolayı araçlarını değiştirmek isteyen esnaflara Kredi kefalet Kooperatifi'nin gereken desteği verdiğini, ancak bankalarında bu konuda üzerine düşeni yapmasını istediklerini ifade ederek, Ziraat Katılım Bankası'ndan da bu konuda destek beklediklerini vurguladı.

Keskin, Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Arslan'ın da iyi bir bürokrat ve bankacı olduğunu ifade ederek, Ziraat Katılım Bankası'nın piyasalara önemli bir katkı sunacağını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keskin'den Ziraat Katılım Şubesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında 100. resmi maçına çıkacak
    11:05 Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında 100. resmi maçına çıkacak

    Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında oynaması durumunda sarı-kırmızılı formayla 100. resmi karşılaşmasına çıkacak. 23 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da farklı pozisyonlarda görev alarak dikkatleri üzerine çekti. Şu ana kadar 99 resmi maça çıkan Yılmaz, 8 gol kaydetti ve geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca bu sezon Galatasaray'ın en istikrarlı futbolcusu olan Yılmaz, 46 maçta forma giydi.

  • Kocaeli Başiskele'de 3 araç karıştı, 2 kişi yaralandı
    11:04 Kocaeli Başiskele'de 3 araç karıştı, 2 kişi yaralandı

    Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil takla atarak, park halindeki başka bir otomobile çarptı. Kazada 3 araçta maddi hasar meydana gelirken, takla atan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi Öncesi Suudi Arabistan'da Dalış Deneyimi
    11:04 Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi Öncesi Suudi Arabistan'da Dalış Deneyimi

    Red Bull Cliff Diving 2024 sezonu öncesi, uçurum dalışçıları Catalin Preda ve David Colturi, Suudi Arabistan'ın Cazan bölgesinde dalış deneyimi yaşadı. İkili, Suudi Arabistan'ın vadi içlerinde dalış yapan ilk sporcular oldu. 5 gün boyunca zorlu ve engebeli yolları aşarak keşif yapan sporcular, Lajab ve Al-Rough Vadisi'nde derin tatlı su havuzları ve uçurum dalışı yapılabilecek alanları keşfetti. Bu deneyim, sporcular için unutulmaz bir macera oldu.

  • Samsun Emniyet Müdürlüğü, anaokulu öğrencilerini bilgilendirdi
    11:03 Samsun Emniyet Müdürlüğü, anaokulu öğrencilerini bilgilendirdi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Güvenli Mahallem ve Güvenli Eğitim Projesi kapsamında Atakum Küçük Kaşifler Anaokulu'nu ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere meslek tanıtımı, temel güvenlik kuralları, trafik kuralları, güvenli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı gibi konular hakkında bilgi verildi.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Vatandaşlarla Buluştu
    11:03 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Vatandaşlarla Buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek hizmet çağrısında bulundu.

  • Kartal'da Basın Emekçileri İftar Yemeğinde Buluştu
    11:02 Kartal'da Basın Emekçileri İftar Yemeğinde Buluştu

    Kartal'da geçmişte ve günümüzde görev yapan basın emekçileri Kartal Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Gazeteciler hasret giderdi.

  • Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları sona erdi
    11:02 Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları sona erdi

    Osmaneli Belediyesi tarafından Ramazan ayının başından bu yana devam eden mahalle iftarları Haceloğlu Mahallesi'nde son buldu. İftar öncesi masaları tek tek dolaşıp genç, yaşlı herkesle bizzat görüşerek hoş sohbet içerisinde 'hayırlı ramazanlar' dileyen Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, yoğun ilgi ile karşılandı.

  • Sakarya'da 796 bin 924 seçmen sandık başına gidiyor
    11:00 Sakarya'da 796 bin 924 seçmen sandık başına gidiyor

    31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi çerçevesinde Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için Pazar günü sandık başına gidecek. Sakarya genelinde toplam 2 bin 639 sandıkta 796 bin 924 seçmen oy kullanacak.

  • Küçükçekmece'de ehliyetsiz sürücü iki çocuğa çarptı: O anlar kamerada
    11:00 Küçükçekmece'de ehliyetsiz sürücü iki çocuğa çarptı: O anlar kamerada

    Küçükçekmece'de, ehliyetsiz sürücünün kullandığı hafif ticari araç kontrolden çıkarak önce park halindeki araca ardından iki çocuğa çarptı. Yaralanan çocuklar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Sürücü olay yerinden kaçtı ve polis ekipleri tarafından aranıyor.

  • Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı
    11:00 Elazığ'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 27 Kişi Yakalandı

    Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 27 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında hırsızlık, uyuşturucu madde kullanmak, kasten öldürme ve yaralama gibi suçlardan hüküm giyenler bulunuyor. Zanlılar, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu
    10:59 AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu

    AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, Bahçelievler ve 75. Yıl Cumhuriyet mahalleleri sakinlerine yönelik düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Çetinkaya, orucunu açan vatandaşlara teşekkür ederek, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu vurguladı. Daha sonra ise partisinin önceki dönem Karabük il başkanları, milletvekilleri, İl Gençlik Kolları başkanları ve Merkez ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.


Advertisement