Keskin: "Genç ve İstekli Bir Ekibiz" - Son Dakika
Spor

Keskin: "Genç ve İstekli Bir Ekibiz"

Keskin: "Genç ve İstekli Bir Ekibiz"

Adanaspor’un başarılı futbolcusu Samican Keskin, "Son 4 haftada istediğimiz sonuçları aldığımız için mutluyuz. Genç ve istekli bir ekip olduğumuzu düşünüyorum.

08.10.2015 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adanaspor'un başarılı futbolcusu Samican Keskin, "Son 4 haftada istediğimiz sonuçları aldığımız için mutluyuz. Genç ve istekli bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Bize güvenenleri mahcup etmemek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" dedi.

PTT 1. Lig'de son 4 haftada 10 puan toplayan Adanaspor'da moraller yerinde. Turuncu-beyazlı ekip, milli arayı iyi değerlendirerek, ligin 8. haftasında kendi evinde oynayacağı Altınordu karşılaşmasında da çıkışını sürdürmek istiyor.

Altınordu'yu sahasında konuk edecek olan Adanaspor, hazırlıklarına Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Eyüp Arın gözetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncular ile İzmir'de tedavisi devam eden Yiğitcan Gölboyu ve Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının ilk yarısında sakatlanan takım kaptanı Merthan Açıl katılmadı. Top kapma ve pas çalışmasının ardından turuncu-beyazlılar üç grup halinde dar alanda çift kale maç yaptı.

SAMİCAN KESKİN: "GENÇ VE İSTEKLİ BİR EKİBİZ"

Yaklaşık iki saat süren antrenman sonrası açıklama yapan Adanaspor'un başarılı futbolcusu Samican Keskin, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirtti. Takım olarak yakaladıkları çıkışı Altınordu karşısında da sürdürmek istediklerini kaydeden Keskin, "Son 4 haftada istediğimiz sonuçları aldığımız için mutluyuz. Genç ve istekli bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Bize güvenenleri mahcup etmemek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Takım olarak moraller yerinde. Ancak işi sıkı tutmamız gerektiğinin farkındayız. Milli takım arasını iyi değerlendirip çıkışımızı Altınordu karşılaşması ile sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

ÖZGÜR ÖÇAL'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında sahaya sürpriz doğum günü pastası getirilerek Özgür Öçal'ın yeni yaşı kutlandı. Daha sonra teknik heyet ve takım arkadaşlarının tebriklerini kabul eden Özgür Öçal'a pastadan ilk dilimi takımın kaptanlarından Cem Özdemir yedirdi. Adanaspor'da tam bir aile ortamının olduğunu belirten Öçal, burada olmaktan mutlu olduğunu ve çok güzel bir ortama geldiğini söyledi.

TARAFTARLARDAN TAKIMA TATLI İKRAMI

Altınordu karşılaşmasına hazırlanan Adanaspor'a taraftarlardan da destek geldi. Akşam antrenmanını tesislerde izlemeye gelen taraftarlar, antrenman sonunda teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti. Takımlarına moral veren turuncu-beyazlı taraftarlar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Keskin: 'Genç ve İstekli Bir Ekibiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement