Keskin "Kalleşler Bu Topraklar Temizlenecek" - Son Dakika
Yerel

Keskin "Kalleşler Bu Topraklar Temizlenecek"

Keskin "Kalleşler Bu Topraklar Temizlenecek"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Mardin’de terör saldırısında Derik Kaymakamı Fatih Safitürk’ün şehit edilmesinin ardından kınama mesajı yayınladı.

11.11.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Mardin'de terör saldırısında Derik Kaymakamı Fatih Safitürk'ün şehit edilmesinin ardından kınama mesajı yayınladı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, mesajında; "Devletimiz ve milletimiz için ateşten gömleği sırtına giyerek canı pahasına devletini temsil etme vakarlığını göstermiş ve bu uğurda canını feda eden Derik Kaymakamımız Fatih Safitürk'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize de baş sağlığı diliyorum. Hain terör örgütünün özellikle hendek kazma çalışmalarını önlemek için çalışmaları hızlandıran Kaymakam olarak tanınan ve komşumuz Sakarya Geyve ilçesinden Derik Kaymakamımız Fatih Safitürk, Türk Milleti tarafından hiçbir zaman unutulmayacaktır. Vatanımıza, bayrağımıza, devletimize ve genci yaşlısı masum insanlara yapılan bu kalleş saldırılar karşılıksız kalmayacaktır. Türkiye topraklarından kalleşlikten, hainlikten beslenen tüm güruhlar temizlenecektir. Mardin'in Derik ilçesinde şehit edilen Kahraman Kaymakamımız Fatih Safitürk'e tekrardan Cenab-I Hak'tan rahmet diliyorum. Milletimizin ve Komşumuz Sakarya'nın başı sağolsun" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keskin 'Kalleşler Bu Topraklar Temizlenecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement