Keşşaf Gençlik İzcileri'nden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Keşşaf Gençlik İzcileri'nden Anlamlı Ziyaret

Keşşaf Gençlik İzcileri\'nden Anlamlı Ziyaret

Keşşaf Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü lider ve izcileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Seyhan Bakım Yurdu’nda kalan yaşlıları ziyaret etti.

17.11.2014 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşşaf Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü lider ve izcileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Seyhan Bakım Yurdu'nda kalan yaşlıları ziyaret etti.

Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde 15 Kasım 2014 Pazar günü Seyhan Bakım Yurdu'nda kalan büyüklerini ziyaret eden izciler, yaşlılara duygulu anlar yaşattı. Genç lider ve izciler Muharrem ayı hürmetine sevgilerini katarak pişirdikleri aşureyi yaşlı amca ve teyzelerine ikram edip, dualarını aldılar. Lider Gönül Arıcı'nın öncülüğünde izciler Muharrem Ayı hürmetine bir nebze de olsa büyüklerinin yalnızlıklarını paylaşmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini vurguladılar. Bakım evindeki merhum Prof. Dr. Mahmut Esat Coşan adına tefriş edilen odadaki yaşlıları da ziyaret ederek onlardan dua isteyen izciler, yaşlıların anlattıkları hatıra ve tavsiyeleri ile duygulu anlar yaşadılar. Genç izciler amca ve teyzelerini daha sık ziyaret edeceklerini söyleyerek el öpüp hayır dualarını alarak ziyaretlerini noktaladılar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşşaf Gençlik İzcileri'nden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement