Kestiği Ağacın Altında Kaldı, Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kestiği Ağacın Altında Kaldı, Ağır Yaralandı

Kestiği Ağacın Altında Kaldı, Ağır Yaralandı

Bartın’da bir orman işçisi, kestiği ağacın altında kalması sonucu ağır yaralandı.

23.07.2015 01:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da bir orman işçisi, kestiği ağacın altında kalması sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Bartın'ın Ulus ilçesi Apdipaşa beldesi İbrahim deresi mevkiinde ormanlık alanda meydana geldi. Orman işçisi Hasan A. (40), ormanda kestiği ağacın altında kalarak ağır yaralandı.

KALÇASI VE AYAKLARI KIRILDI

Olayı gören diğer orman işçileri Hasan A'yı ağacın altından çıkardı. Hasan A'nın arkadaşları hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hasan A. Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hasan A'nın kalça ve bacağında kırıklar olduğu öğrenilirken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kestiği Ağacın Altında Kaldı, Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekili Seyit Torun, mevzuata aykırı konaklayan öğrencilere ilişkin yasal işlem başlatılmamasına tepki gösterdi
    11:10 CHP Milletvekili Seyit Torun, mevzuata aykırı konaklayan öğrencilere ilişkin yasal işlem başlatılmamasına tepki gösterdi

    CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu'nun Çaybaşı İlçe Müdürünün Özel İlküvez Erkek Öğrenci Yurduna yaptığı ziyaret sonrasında yurtta mevzuata aykırı bir şekilde ilkokul ve ortaokul öğrencilerini tespit etmesinin ardından herhangi bir yasal işlem başlatılmamasına tepki gösterdi.

  • Sony, PlayStation 5 Pro için geliştiricilere davetler göndermeye başladı
    11:10 Sony, PlayStation 5 Pro için geliştiricilere davetler göndermeye başladı

    Sony, PlayStation 5 Pro'ya özel oyunlar için geliştiricilere özel davetler göndermeye başladı. PlayStation 5 Pro'nun yıl sonunda tanıtılması ve 8K çözünürlük gibi önemli artışlar sunması bekleniyor. ABD'li kaynaklara göre, PS5 Pro daha güçlü bir GPU ve daha hızlı CPU içerecek. Konsolun bellek kapasitesi artacak ve yeni bir yükseltme çözümüne sahip olacak. Sony'nin ayrıca geliştiricileri PS5 Pro için optimize edilmiş oyun geliştirmeye teşvik edeceği belirtiliyor. Yeni konsolun çıkış tarihi ve özellikleri henüz doğrulanmadı.

  • Çin'in Devasa Yatırımı: Origin Wukong Kuantum Bilgisayarı
    11:10 Çin'in Devasa Yatırımı: Origin Wukong Kuantum Bilgisayarı

    Çin hükümeti, devasa bir yatırım yaptığı kuantum bilgisayarı Origin Wukong ile siber saldırıları önlemeyi hedefliyor. Origin Wukong, benzersiz bir şifreleme teknolojisi ve kriptografik kapasiteye sahip olarak dikkat çekiyor. Çin'in gelecekte yeni versiyonlarını da çıkaracağı tahmin edilen bu kuantum bilgisayarın başarısı ise ilerleyen dönemde ortaya çıkacak.

  • Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı
    11:09 Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı

    Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin atık karton bölümünde çıkan yangın, panik yarattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan veya can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Ekipler, yangının sebebini araştırmak için çalışmalara başladı.

  • Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor
    11:09 Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor

    ChatGPT gibi sohbet botlarının hayatımıza girmesiyle öğrencilerin ödevlerini yapay zekaya yaptırma alışkanlığı da artıyor. Turnitin'in raporuna göre, öğrencilerin projelerinin büyük bir kısmı yapay zeka tarafından oluşturuluyor. Yapay zekalı metinlerin tespit edildiği ödevlerin sayısı her geçen ay artıyor ve öğrencilerin yapay zeka kullanma alışkanlığı değişiyor.


Advertisement