Kestiği Elleri Küçük Küçük Parçalara Ayırıp Klozete Açmış (2) - Son Dakika
Güncel

Kestiği Elleri Küçük Küçük Parçalara Ayırıp Klozete Açmış (2)

Kestiği Elleri Küçük Küçük Parçalara Ayırıp Klozete Açmış (2)

Başsavcıdan AÇIKLAMA: İHBARLA YAKALANDILAR Kocaeli Başsavcısı Mustafa Küçük, Nuran Dutlu cinayeti ile ilgili yaptığı açıklamada kurulan özel ekip ve duyarlı vatandaşların ihbarı sayesinde şüphelilerin yakalandığını söyledi.

14.04.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başsavcıdan AÇIKLAMA:  İHBARLA YAKALANDILAR

Kocaeli Başsavcısı Mustafa Küçük, Nuran Dutlu cinayeti ile ilgili yaptığı açıklamada kurulan özel ekip ve duyarlı vatandaşların ihbarı sayesinde şüphelilerin yakalandığını söyledi. Başsavcısı Mustafa Küçük, makamında yaptığı basın toplantısında şu açıklamlarda bulundu:

"Kocaeli ilimiz Kandıra Yolu Çayırköy Mahallesi mevkinde 22 Ocak 2015 günü saat 09.15 sıralarında çöp torbası içersinde bandajlı üzeri kapalı bir kadın cesedi bulunmuştur. Bunun üzerine jandarma komutanlığımıza bağlı asayis ve istibarat biriminden oluşturulan özel ekiple Cumhuriyet Başsavcığılımız kordinesinde öncelikle kimlik tespiti çalışması başlatılmış olup fakat cesedin elleri bileklerinden kesildiği için kimlik tespitinde bir sıkıntı yaşadık. Daha sonra maktülün öldürülen cesedin dövmeleri yayınlanarak kimlik tespiti çalışmalarına başlanmış olup 5 Şubat tarihinde yayınlanan fotoğraflar üzerine duyarlı vatandaşlarımızın ihbarları neticesinde kimlik tespiti yapılmıştır."

'İŞ ARKADAŞLARI ARAŞTIRILDI'

Daha sonra yapılan incelemelerde maktülün Nuran Dutlu'ya ait olduğunu tespit ettiklerini söyleyen Küçük, "Bunun üzerine kimlik çalışmasından sonra gerek maktülün Bursa'daki çalıştığı yer ve Manisa'daki etrafında ve çevresinde olan kişilere bire bir ulaşılmaya çalışılmış ve çalışmalar neticesinde kredi kartının kullanılması nedeniyle maktüle yakın arkadaşları ve iş çevresindeki insanlara yoğunlaşmiş bir şekilde soruşturmamız sürdü. Daha sonra bir kısım kişiler hakkında yakalama kararı çıkartılmış bir kısmı tutuklanmış ve bir kısmı da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır" dedi.

'İFADE ALMA İŞLEMİ DEVAM EDİYOR'

Yapılan çalışmada Türkiye'nin değişik illerine hareket ettiklerinin tespitinin yapıldığını söyleyen Küçük, şöyle devam etti:

"Daha sonra yine çalışmalarımız şüpheli olan kişiler üzerine yoğunlaşmış olup bu iki kişinin Türkiye'nin değişik illerinde hareket ettikleri, sahte kimliklerle dolaştıkları tespit edilerek bu kişiler dün itibariyle Kayseri şehir merkezinde yakalanmış ve şuanda ilgililer hakkında gözaltı işlemi uygulanmaktadır. Olayın asıl faili oludğunu düşündüğümüz M.G ve S.Ö adlı iki şüpheli jandarmamızda sorguları ifade alma işlemi devam etmektedir. Muhtemelen bu şüphelileri yarın itibariyle Adliyeye alıp mahkemeye sevk etmeyi düşünmekteyiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kestiği Elleri Küçük Küçük Parçalara Ayırıp Klozete Açmış (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement