Keyiad Yeni Dönemde Ahmet Eler ile Devam Dedi - Son Dakika
Güncel

Keyiad Yeni Dönemde Ahmet Eler ile Devam Dedi

Keyiad Yeni Dönemde Ahmet Eler ile Devam Dedi

26 Kasım 2013 akşamı İstanbul'da Bahçeşehir Üniversitesinde yapılan Genel Kurul'da Ahmet Eler tüm üyelerin oybirliği ile Başkan seçildi.

27.11.2013 15:38  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 yıllık süre içinde yapılan faaliyetler ile ilgili sunum Genel Sekreter Ahmet Ak tarafından yapıldı.

Yeni Yönetim Kurulu bu şekilde oluştu;

Ahmet Eler (Profesyonel Yönetici), Okşan Algur(Profesyonel Yönetici),Ahmet Ak(Bürokrat), Serkan Çağrı(Sanatçı),Tarık Akan(Veteriner),Cemali Özmen(Toptan Ticaret Sahibi),Cengiz Topal(Mali Müşavir),Alpaslan Özkan(Avukat).


İLK KUTLAMAYI DR. ZEYNEL ABİDİN ERDEM YAPTI.

Gecenin Onur Konuğu Türk İş Dünyası'nın duayen temsilcisi ,Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Başdanışmanı Dr. Zeynel Abidin Erdem oldu.
Zeynel Abidin Erdem, Ahmet Eler'i ve ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Zeynel Abidin Erdem, Türkiye ve dünyadaki konjonktürel  gelişmelere değindi.Türkiye Ekonomisi ve İş Dünyasını bekleyen fırsatlar ve tehditler üzerinde durdu.Türkiye'nin dünyadaki önemi üzerine de vurgu yaptı.

Daha sonra; Uğur Eğitim Kurumları Keşan Temsilcisi Sevtap Engin, Keyiad Yönetim Kurulu Üyesi ve Sanatçı Serkan Çağrı, Keyiad Kurucusu Mehmet Ali Akpınar, Koç Bilişim firmasının CEO'su Mehmet Nalbantoğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay  kısa konuşmalar yaptılar.

Gecenin sonunda Keyiad Başkanı Ahmet Eler yeni dönemde görev alacak yönetim kurulu üyeleri tek tek tanıtarak  teşekkür konuşması yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keyiad Yeni Dönemde Ahmet Eler ile Devam Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement