Kgd'de Sıcak Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Kgd'de Sıcak Bayramlaşma

Kgd\'de Sıcak Bayramlaşma

Karaelmas Gazeteciler Derneği'nde (KGD) Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

28.10.2012 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaelmas Gazeteciler Derneği'nde (KGD) Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında KGD tarafından geleneksel bayramlaşma programı dernek binasında düzenlendi.

KGD Başkanı Osman Sav, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerde hazır bulunduğu programda programa Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay ve yönetimi, Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu da katıldı. Oldukça sıcak bir ortamda geçen programda Zonguldak'ın sorunlarının yanı sıra Kozlu ve Kilimli'nin ilçe olmaları konusunda basın mensupları Başkan Özdemir'i kutladılar.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Bartın ve Zonguldak'ın büyük şehir kapsamına alınması halinde Filyos projesinin daha etkili olabileceğini belirterek, "Ortak nokta Çaycuma ve Bakacakkadı bölgesi oldu. Burada ne oluyor. Filyos bölgesinin daha ivedi bir şekilde harekete geçmesi sağlanabilir. Büyükşehir kapsamına alınırsa, daha iyi hizmet daha hızlı hizmet gelme şansı daha fazladır. Bütün muhalefet ve iktidar aynı noktaya gittiği için sıkıntı çıkmıyor" dedi.

MHP Merkez Başkanı Gürkan Gülay ise güçlü muhalefetin iktidarı çalıştıracağını, Kilimli'nin ilçe olmasının Zonguldak açısından önemli bir adım olduğunu belirterek, "Muhalefet güçlü olursa, iktidar her zaman verimli olur. Muhalefet güçsüz olursa iktidarın çok çalışması lazım. Zonguldak adına yapılan her iyi şeyin arkasında MHP vardır. Biz bunu defalarca söyledik. Metin başkanımı da söylüyorum. Kilimli ve Kozlu'nun ilçe olması Zonguldak için bir adımdır. İnşallah iyi yerlere taşımak adına el birliği yaparız. Bunu her platformda söylüyoruz. Elbirliği yapalım beraber gidelim Ankara'ya beraber isteyelim" dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir ise iktidar ve muhalefet arasında fikir ayrılığı olabileceğini, eski siyasetin kalmadığını ve kucaklaşarak birlikte çalışarak eksikleri gidereceklerini belirterek, "Bizi çalışmaya sevk ediyorlar. Eksiklerimiz çok eksiklerimizi uğurlu şekilde söylüyorlar. Allah razı olsun. Yoksa belediye başkanı bir dereyi çekersin, bitti hemen oradan anında dünya kadar siyasi malzeme çıkar. Ama herkes bir şeyle uğraşıyor. Zonguldak'la Kozluyla uğraşıyor herkes kendinse bir şeyler yapmaya çalışıyor. Zaman içerisinde eksiklerde tamamlanacak inşallah. İlçe olma olayı da iyi olacak inşallah" dedi.

KGD Başkanı Osman Sav'da Bartın ve Zonguldak'ın birleşerek büyük şehir olma ihtimalinin önemine değinerek Bartın halkının da bu işin önemini kavraması halinde her iki il açısından önemli gelişme olabileceğini söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kgd'de Sıcak Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement