KHAS #Prtalks'ta, Ünlü İsimler Öğrencilerle Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Güncel

KHAS #Prtalks'ta, Ünlü İsimler Öğrencilerle Bir Araya Geliyor

KHAS #Prtalks\'ta, Ünlü İsimler Öğrencilerle Bir Araya Geliyor

Kadir Has Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nün; öğrencileri, iş dünyası ve medyanın önde gelen isimleri ile buluşturduğu "PR Talks" etkinlikler serisi başladı.

30.10.2015 12:10  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borusan Makina Pazarlama İletişimi Direktörü Burcu Çalışkan Akdağ, 27 Ekim günü "Pazarlama İletişimi" gündemiyle "PR Talks"ta öğrencilerle bir araya geldi. 16 Kasım günü ise, gençlerin popüler fikir paylaşım platformu Ekşi Sözlük'ten Bengü Üçüncü, "İtibar Yönetimi ve Yeni Medya" konusundaki tecrübelerini ve görüşlerini Kadir Has Üniversitesi öğrencileri ile paylaşacak. Medyanın ünlü isimleri de "PR Talks"ta tecrübelerini öğrencilere aktaracaklar. Medya-halkla ilişkiler ikilisinin yaşadığı evrimi ve gelişen süreci Aralık ayı etkinlikleri çerçevesinde "Medya ve İtibar" konu başlığındaki bir etkinlikte Fox TV'nin başarılı sunucularından ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya aktaracak.

Kadir Has Üniversitesi "PR Talks" etkinliklerinin 2 6 Ekim tarihli oturumunda "Siyasal İletişim Konuşmaları" başlığında reklamcı, yazar Ateş İlyas Başsoy, KHAS Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Genel seçimlere günler kala Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen "Siyasal İletişim Konuşmaları-1" panelinde, siyasal iletişim ve Türkiye'de seçmen davranışları hakkında konuşuldu.

İŞ DÜNYASI İLE İÇ İÇE EĞİTİM YİNE ÖDÜL GETİRDİ

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri eğitimini aldıkları mesleklerin başarılı sektörel bağlarını "PR Talks" gibi etkin organizasyonlarla öğrenim hayatı içerisinde kuruyor. Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu yıl da reklamcılık sektörünün en değerli ödüllerinin başında gelen Kristal Elma'ya damga vurdu. Kadir Has Üniversitesi öğretim görevlisi Arda Erdik ve Kadir Has Üniversitesi öğrencisi stajyerler ve sektörde görev alan Kadir Has mezunu başarılı isimler, toplamda 37 kategoride "Kristal Elma" ödülü aldı. Kadir Has Üniversitesi öğretim görevlilerinden Arda Erdik, kreatif direktörlüğünü yürüttüğü Tribal Worldwide firmasıyla 4 kristal, 9 gümüş ve 6 bronz elmanın yanı sıra Audi'nin "Hava Yastığı/Cehennem" çalışmasıyla Kristal Elma/Basın Büyük Ödülü'nü kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KHAS #Prtalks'ta, Ünlü İsimler Öğrencilerle Bir Araya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement