Khk ile Belediyelere Yapılan Görevlendirme - Son Dakika
Güncel

Khk ile Belediyelere Yapılan Görevlendirme

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesi ekipleri, alt ve üst yapı çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

28.10.2016 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesi ekipleri, alt ve üst yapı çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Cizre Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kış aylarında vatandaşların rahat, huzur ve refahı için belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Yerleşime yeni açılan Sur Mahallesi'nin Şahin Tepe bölgesinde Kanalizasyon ve Su İşleri Müdürlüğü ekiplerince, su ve kanalizasyon hatları döşeme çalışması yapılıyor. Çalışmanın tamamlandığı cadde ve sokaklar, Karayolları ile yapılan işbirliği sonucu asfaltlandı.

Alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla Şahin Tepe bölgesi yeni bir görünüme kavuşurken, bölgede oturan vatandaşların ulaşımı daha kolaylaştı.

Cizre Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Ahmet Adanur, ilçede yaşayan vatandaşlara her türlü hizmetin en iyisini sunmaya çalıştıklarını bildirdi.

Halkın yaşam koşullarını iyileştirmek için tüm ilçede çalışmaların aralıksız sürdüğünü aktaran Adanur, şöyle devam etti:

"Özellikle de yerleşime yeni açılan ve bugüne kadar hiçbir hizmetin götürülmediği bölgelerde hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Şahin Tepe'de önce kanalizasyon ve su hatları döşemesi yapılırken, yer altı çalışmasının bittiği sokak ve caddelere de asfalt döküyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek ve ulaşımlarını kolaylaştırmak için her alanda çalışmalarımız devam edecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Khk ile Belediyelere Yapılan Görevlendirme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement