Kıbrıs Gazisi Deniz Astsubay Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kıbrıs Gazisi Deniz Astsubay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kıbrıs Gazisi Deniz Astsubay Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir'in Foça İlçesi'nde yaşayan ve bir süredir mesane kanseri tedavisi gören Kıbrıs Gazisi Emekli Deniz Astsubayı Veysel Öncü, dün sabah yaşamını yitirdi.

01.03.2016 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Foça İlçesi'nde yaşayan ve bir süredir mesane kanseri tedavisi gören Kıbrıs Gazisi Emekli Deniz Astsubayı Veysel Öncü, dün sabah yaşamını yitirdi. Öncü, düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde bir süredir mesane kanseri tedavisi gören, evli ve üç çocuk babası Kıbrıs Gazisi Emekli Deniz Astsubayı 70 yaşındaki Veysel Öncü, kendi isteğiyle taburcu edilince Foça'daki evine döndü. Dün sabah fenalaşan Öncü, yaşamını yitirdi. Öncü için Foça Fatih Camii'nde askeri tören düzenlendi. Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Garnizon ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanı Tuğamiral Halil İbrahim Yıldız, Amfibi Gemiler Komutanı Tuğamiral Erdal Ergün, Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şube Başkanı Ramazan Harmandar, bazı siyasi parti ve STK temsilcileri, emekli ve muvazzaf askerler, yakınları ve Foçalı vatandaşlar törene katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Veysel Öncü, gözyaşları ve dualar eşliğinde Foça Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOGRAFLI - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kıbrıs Gazisi Deniz Astsubay Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement