Kıbrıs Gazisi Dülger, Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Kıbrıs Gazisi Dülger, Toprağa Verildi

Kıbrıs gazisi Şaban Dülger (62), düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

29.04.2015 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıbrıs gazisi Şaban Dülger (62), düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

Dülger'in cenazesi Yenipazar Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Merkez Camisi'ne getirildi. Buradaki cenaze namazına, Dülger'in yakınları, Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Yenipazar Kaymakamı Mehmet Kılıç, Gölpazarı Kaymakamı Celalettin Taşkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve askeri erkan ile vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Aşur Akyol'un kıldırdığı cenaze namazının ardından Türk bayrağına sarılı Dülger'in tabutu, askerlerin omuzlarında cenaze arabasına konuldu. Dülger'in cenazesi, İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Vali Nayir ve Tuğgeneral Koç ile beraberindekiler, Dülger'in eşi Fadime, oğlu Selçuk ve kardeşi Ali Dülger ile yakınlarına başsağlığında bulundu.

Dülger, önceki gün Gölpazarı ilçesinde bir inşaatın ikinci katında çalışırken dengesini kaybederek toprak zemine düşmesi sonucu ağır yaralanmış ve Bilecik Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kıbrıs Gazisi Dülger, Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement