Kıbrıs Gazisine Gsm Firmasından Haciz Şoku - Son Dakika
Güncel

Kıbrıs Gazisine Gsm Firmasından Haciz Şoku

Kıbrıs Gazisine Gsm Firmasından Haciz Şoku

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Küçük Tepe köyünde ikamet eden Kıbrıs gazisi Hüseyin Çıplak, Ankara 26 İcra Dairesi’nden gelen icra kağıdıyla şok oldu.

25.11.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Küçük Tepe köyünde ikamet eden Kıbrıs gazisi Hüseyin Çıplak, Ankara 26 İcra Dairesi'nden gelen icra kağıdıyla şok oldu. Çıplak, adına sahte kimlikle hat ve cihaz alındığını öğrendi. Mağdur vatandaş, ödemenin iptali için mahkemeye başvurdu.

62 yaşındaki Kıbrıs gazisi H. Hüseyin Çıplak, Ankara 26. İcra Dairesi'nden bir GSM firmasına ait 3 bin 911 TL ödeme emri ile şoka girdi. Gelen evrakı inceleyen Çıplak, kimlik bilgilerinin kendine ait olduğunu, fakat böyle bir telefonunun hiç olmadığını belirtti. Çıplak, GSM şirketinin avukatını arayarak bu gelen ihbarname hakkında bilgi almak istedi. Fakat avukattan hat ile ilgili bir sonuç alamadı. H. Hüseyin Çıplak, elindeki ihbarname ile Çan'da bulunan GSM bayiine gitti. Buradan da hattın üzerinden bir cihaz alınmış olabileceği bilgisini alan Çıplak, avukatı vasıtasıyla icra dairesine itiraz dilekçesi verdi.

Yaptığı araştırmalarla hangi ilden bu hattın alındığını bulamayan Çıplak, "Kimlik bilgilerimi ele geçirmişler, nereden almışlarsa ben de bilmiyorum. Gitmişler bir hat almışlar, cihaz almışlar. Benimle ilgisi olmayan icradan bir kağıt geldi. 4 bin bin lira civarındaki bir borç geldi. Benim bununla hiçbir ilgim yok. Kimlik bilgilerimi nereden ele geçirdiler, nereden aldılar? Firma bunlara asıl kimliği görmeden nasıl cihaz veriyor? Ben şimdi mağdur duruma düştüm. Yarın benim başıma gelen bir başkasının başına da gelebilir. Gerekli itirazlarımı yaptım, ama ne çıkar bilmiyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kıbrıs Gazisine Gsm Firmasından Haciz Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement