Kıbrıs'tan Karslı Öğrencilere Yardım Eli - Son Dakika
Güncel

Kıbrıs'tan Karslı Öğrencilere Yardım Eli

Kıbrıs\'tan Karslı Öğrencilere Yardım Eli

Kıbrıs'taki Lefke Avrupa Üniversitesi öğrencileri Kars'ın Digor ilçesinin Varlı Köyü öğrencilerine kışlık giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu.

17.01.2015 12:27  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıbrıs'taki Lefke Avrupa Üniversitesi öğrencileri Kars'ın Digor ilçesinin Varlı Köyü öğrencilerine kışlık giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu.

Lefke Avrupa Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden 55 öğrenci, öğrenim yılı içinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek Anadolu'daki okullara yardım ediyor. 'Soğuk yollara sıcak bir adım için rotamız Kars, yükümüz sevgi' sloganıyla yola çıkan öğrenciler turnuva, sinema ve kermeslerden elde ettikleri gelirle Kars'ın Digor İlçesi'ne bağlı Varlı Köyü İlkokulu'na yardımlarını ulaştırdı. Lefke Avrupa Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Enis Faslı, araştırma görevlileri Ceylan Erhan ve Mustafa Özyağcı,Varlı Köyü'ne gelerek öğrencilere bot, pantolon, mont, kırtasiye malzemeleri dağıttı. Ekip, Digor'un Kocaköy İlkokulu'na da fotokopi makinesi ve yazıcı hediye etti. Digor Kaymakamı İsa Bolat da Lefke Avrupa Üniversitesi'nden yardım getiren ekibe teşekkür etti.

Öğrencilere yaptıkları yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Enis Faslı, "Amacımız Anadolu'daki çocukları sevindirmek. Onların ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayarak mutlu etmek. Öğrencileri eğitim hayatlarında gerek duydukları motivasyona katkıda bulunduğumuza inanıyorum" diye konuştu. - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kıbrıs'tan Karslı Öğrencilere Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement