Kıl Testere ile Ahşabın Dansı" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kıl Testere ile Ahşabın Dansı" Sergisi Açıldı

Kıl Testere ile Ahşabın Dansı" Sergisi Açıldı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Hat Sanatçısı Mehmet Elbi, “Kıl Testere ile Ahşabın Dansı” adlı 5. kişisel sergisini açtı.

13.05.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Hat Sanatçısı Mehmet Elbi, "Kıl Testere ile Ahşabın Dansı" adlı 5. kişisel sergisini açtı.

Açılışa Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, Eski Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Parti Başkanları, sivil toplum örgütü başkanları ve çok sayıda davetlinin katılımı ile açıldı.

Mehmet Elbi açılışta yaptığı konuşmasında, teşriflerinden dolayı tüm davetlilere teşekkür ederek, "Aslında bu işi bırakmayı düşünüyordum ama sergiye gösterilen bu ilgiden sonra çalışmayı bırakmak olmaz. Katılımızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hat sanatçısı Mehmet Elbi' nin Kıl testere ile yaptığı eserleri 2007 yılında, Alanya Uluslararası 7. El Sanatları fuarı ve 2013 yılında da Ankara Ticaret Odası Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda açılan Sevgi Kenti Konya Medeniyetler Başkenti Fuarı'nda sergilerken 5. Sergisini Seydişehir' de açtı. Sergi Milli Egemenlik Caddesi SEYET yanında bulunan salonda 12-17 Mayıs Tarihlerinde açık kalacak. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kıl Testere ile Ahşabın Dansı' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement