Kılıçdaroğlu 12 Yılda Geldikleri Nokta Kendi İçlerinde Kavga- 3 - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu 12 Yılda Geldikleri Nokta Kendi İçlerinde Kavga- 3

Kılıçdaroğlu 12 Yılda Geldikleri Nokta Kendi İçlerinde Kavga- 3

Kılıçdaroğlu 12 yılda geldikleri nokta kendi içlerinde kavga- 3 Kılıçdaroğlu: 12 yılda geldikleri nokta kendi içlerinde kavga (2) "Ortalıkta biraz karmaşa var. İtiraflar dönemi başladı hükümette" "Noterden onaylı emekli taahhütnamesi sözümü tutmazsam istifa edeceğim" "Ahmet kayıpoğlu bütün bu olanlar karşısında hiç konuşmuyor" "Biraz omurga eksikliği var bizim cumhurbaşkanımıza saygımız var. Şudur budur deyip kıvırmaya başladı" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmada, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı arasındaki tartışmalara değinerek, "Ortalıkta biraz karmaşa var. İtiraflar dönemi başladı hükümette.

24.03.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu 12 yılda geldikleri nokta kendi içlerinde kavga- 3

Kılıçdaroğlu: 12 yılda geldikleri nokta kendi içlerinde kavga (2)

"Ortalıkta biraz karmaşa var. İtiraflar dönemi başladı hükümette"

"Noterden onaylı emekli taahhütnamesi sözümü tutmazsam istifa edeceğim"

"Ahmet kayıpoğlu bütün bu olanlar karşısında hiç konuşmuyor"

"Biraz omurga eksikliği var bizim cumhurbaşkanımıza saygımız var. Şudur budur deyip kıvırmaya başladı"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmada, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı arasındaki tartışmalara değinerek, "Ortalıkta biraz karmaşa var. İtiraflar dönemi başladı hükümette. Suç organizasyonlarında itiraflar çok önemlidir" dedi.

"FAİZ LOBİSİNİN MERKEZİ ÇUKURAMBAR VE AKP GENEL MERKEZİDİR"

Ekonomi üzerinden hükümeti eleştiren Kılıçdaroğlu, "Faiz lobisinin merkezi Çukurambar ve AKP Genel Merkezidir. Faiz lobisinden bahsediyorlar. Faiz lobisi darbe yapacakmış. Faiz lobisinin merkezi Çukurambar ve AKP Genel Merkezidir. Nerede arayacaksınız. Başkanı da belli kaçak sarayda oturuyor" dedi.

"8 HAZİRAN'DA BİR ÜLKE NASIL YÖNETİLİR BUNU HERKESE GÖSTERECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu, "8 Haziran'da bir ülke nasıl yönetilir bunu herkese göstereceğiz. Kararlıyız. Her yurttaşa eşit mesafede durularak nasıl yönetilir görecekler. Borç batağında mısın. Ben seni o bataklıktan 3 yılda kurtaracağım. Hiç endişen olmasın" dedi.

"BURADA DİN, İMAN, KİTAP YOK"

Kılıçdaroğlu, "Burada bir akıl tutulması var. Burada din, iman, kitap yok. Burada hiçbir şey yok. Eğer adalet arıyorsan Cumhuriyet Halk Partisi'ne geleceksin. Türkiye tarihin hiçbir döneminde dört ülkede aynı anda büyükelçimizin olmadığı zaman yoktu. Şimdi var" dedi.

"NOTERDEN ONAYLI EMEKLİ TAAHHÜTNAMESİ SÖZÜMÜ TUTMAZSAM İSTİFA EDECEĞİM"

Kılıçdaroğlu, emekli sorunlarını çözemediği takdirde istifa edeceğini belirterek düzenlettiği noter taahhütnamesine okudu. Kılıçdaroğlu, "Emeklilere vefa borcumuz var. Onlar çalıştı alın teri döktüler. Emeklilere bunlar kazık attılar. Dediler ki refahtan emeklilere pay verilmez. Türkiye büyüyor ama emekliye vermeyeceğiz" dedi.

MUTFAK ENFLASYONU MU? PİNPON TOPU ENFLASYONU MU?

Kılıçdaroğlu, "Enflasyon oranında emekli maaşına zam yapılacağını söylediler. Ama hangi enflasyon? Mutfak enflasyonu mu? Pinpon topu enflasyonu mu? borcununuz olsun olmasın, emeklilere sağlık hizmeti vermek boynumun borcu" dedi.

4 MADDELİK NOTER ONAYLI EMEKLİ TAAHHÜTNAMESİ

Düzenlettiği noter taahhütnamesini okuyan Kılıçdaroğlu şu ifadelere yer verdi: "Tüm emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verilmesi için bir ay içinde gerekli düzenlemeleri sağlayacağım. 17 Temmuz 2015 tarihine kadar birer maaş tutarında ikramiyenin emeklilerin banka hesaplarına yatıracağını temin edeceğim. Emeklilere yıllık iki maaş ikramiye verilmesini başbakanlık görevinde bulunduğum sürede muntazaman sürdüreceğim. Şayet bu sözümü tutmazsam başbakanlık ve genel başkanlıktan derhal istifa ederek siyaseti bırakacağım. Emeklilere sahip çıkacağız."

"ORTALIKTA BİRAZ KARMAŞA VAR. İTİRAFLAR DÖNEMİ BAŞLADI HÜKÜMETTE"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı arasındaki tartışmalara değinen Kılıçdaroğlu, "Ortalıkta biraz karmaşa var. İtiraflar dönemi başladı hükümette. Suç organizasyonlarında itiraflar çok önemlidir. 17-25 Aralık'ta bir hükümetin bir devleti nasıl soyduğuna tanık olduk. İlk itiraf Erdoğan Bayraktar'dan geldi. İkincisi Erdoğan'dan geldi 'bizi kandırdılar. Askerlerin çoğunun hapiste olmaması gerekirdi" dedi.

"BİR DARBECİ ARIYORSAN O DARBECİ AKP HÜKÜMETİDİR"

Kılıçdaroğlu, "Biz o zamanlar bu duruma karşı çıktık bize darbeci dedi. Bir darbeci arıyorsan o darbeci AKP hükümetidir. İlk darbeyi de emeklilere yapmıştır. Refahtan pay alamaz diye kanun çıkarmıştır. Sonra askerlere darbe yaptılar içeri attılar. "O davaların savcısıyım" demedi?" dedi.

"KUMPASA GETİRDİLER KANDIRDILAR" DİYOR SEN ÇOCUK MUSUN ALLAH AŞKINA SENDE AKIL YOK"

Kılıçdaroğlu, "Sende akıl yok aklını kullanamıyorsun işin Türkçesi budur. Şimdi diyor ki "özür dilerim bizi kumpasa getirdiler kandırdılar" diyor. Sen çocuk musun Allah aşkına devleti yönetiyorsun" diye konuştu.

"KUMPAS MAĞDURLARININ HUKUKSAL HAKLARININ İADESİ İADE-İ İTİBAR İLE GEL HAKLARINI İADE EDELİM"

Kılıçdaroğlu, "Temmuz 2014 yılında TBMM'ye verdiğimiz kanun teklifinde kumpas mağdurlarının hukuksal haklarının iadesi iade-i itibar. Madem ki sen cumhurbaşkanı olarak beni kandırdılar diyorsun. O zaman gel haklarını iade edelim. Samimiyse gelsin. Bunu önümüzdeki günlerde gelen kurula indireceğiz. Bakalım kim samimi kim değil" açıklamasında bulundu.

"ARINÇ, YANİ BİZİM DAHİ KULLANMAKTA ZORLANDIĞIMIZ KULLANAMADIĞIMIZ AĞIR İFADELER KULLANDI"

Kılıçdaroğlu, "Bir başka itiraf. İlginç tabi. Sayın Bülent Arınç, yani bizim dahi kullanmakta zorlandığımız kullanamadığımız ağır ifadeler kullandı. Hükümetin sözcüsü canlı yayınlarda kendi partisinden bir belediye başkanına en ağır ifadeler ile suçluyor" dedi.

"DÜRÜST VE NAMUSLU BİR İNSANSAN NEDEN 8 HAZİRAN'I BEKLİYORSUN?"

Kılıçdaroğlu, "Ahlaklıysan, kul hakkı yemekten korkuyorsan, dürüst ve namuslu bir insansan neden 8 Haziran'ı bekliyorsun? Biz bunları dile getirdiğimizde koruyorlardı. Sen bunların tamamını biliyordun da bugüne kadar hangi gerekçe ile konuşmadın. Sahip çıktın sana dokundu, istifa et dedi diye mi?" dedi.

"SUÇ ORTAKLIĞI ÇIKIYOR ORTAYA. BİRBİRLERİNİ SUÇLAMAYA BAŞLADILAR"

Kılıçdaroğlu, "Suç ortaklığı çıkıyor ortaya. Birbirlerini suçlamaya başladılar. Önümüzdeki günlerde göreceğiz" dedi.

"AHMET KAYIPOĞLU BÜTÜN BU OLANLAR KARŞISINDA HİÇ KONUŞMUYOR"

Kılıçdaroğlu, "Bütün bu olanlar karşısında birisi hiç konuşmuyor. Kayıp. Ahmet Davutoğlu. Yani Ahmet kayıpoğlu. Ne olduğu belli değil. Ahmet kayıpoğluna sormak isterim. Erdoğan, Merkez Bankası başkanını suçladı vatan haini ilan etti. Niye konuşmuyorsun. 77 milyonun fişlendiğini söyledim. Tık yok. Tam bir kayıpoğlu. Sen vesayet altındasın" dedi.

"BİRAZ OMURGA EKSİKLİĞİ VAR BİZİM CUMHURBAŞKANIMIZA SAYGIMIZ VAR. ŞUDUR BUDUR DEYİP KIVIRMAYA BAŞLADI"

Kılıçdaroğlu, "İzleme heyeti dolayısıyla Arınç ile aralarında bir tartışma geçti. Onda da biraz omurga eksikliği var. Sonradan efendim bizim cumhurbaşkanımıza saygımız var. Şudur budur deyip kıvırmaya başladı. Ama "Atı alan Üsküdar'ı geçti." Ağızdan bir söz çıktığı zaman siz o sözden vazgeçemezsiniz artık. Vazgeçerseniz itibar kaybedersiniz. Arınç'ın açıklamaları Türkiye cumhuriyeti tarihinde bir ilk" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu 12 Yılda Geldikleri Nokta Kendi İçlerinde Kavga- 3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, Counter-Strike 2'yi piyasaya sürdü ancak hile kullanımı hala daha büyük bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular, yeni oyunla birlikte hilecilerle karşılaşmayacaklarını düşünüyordu ancak beklentiler karşılanmadı. Valve'ın Anti-Hile (VAC) sistemi bile hile tekniklerini tespit etmekte zorlanıyor. Oyuncuların tepkileri ise sürekli olarak artıyor.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement