Kılıçdaroğlu: 13 Yıldır Armut mu Topluyordunuz (3) - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: 13 Yıldır Armut mu Topluyordunuz (3)

Kılıçdaroğlu: 13 Yıldır Armut mu Topluyordunuz (3)

Pazarcık'ta YAĞMUR ALTINDA KONUŞTU CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Andırın ziyaretinin ardından Pazarcık İlçesi'nde düzenlenen mitingde konuştu.

27.10.2015 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarcık'ta YAĞMUR ALTINDA KONUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Andırın ziyaretinin ardından Pazarcık İlçesi'nde düzenlenen mitingde konuştu. Kılıçdaroğlu, yağmur altında kendisini dinleyen kalabalığa "Yağmur yağıyor, şartlar da iyi değil. Andırın'da iken haber geldi, burada ciddi bir yağmur yağmış. Ama sonuçta gönlümüz beraber" dedi.

Konuşmasında vaatlerini sıralayan Kılıçdaroğlu, 'Vur vur inlesin, Tayyip dinlesin' sloganları atan kalabalığa şöyle seslendi:

"Hiç meraklanmayın dinleteceğim. Benim dinletmem için sizin bana yetki vermeniz lazım, bana güç vermeniz lazım. Güç vereceksiniz ki Türkiye'yi hep birlikte aydınlığa çıkaralım. Bu ülke huzura ve barışa ihtiyaç duyan bir ülke. Size sözüm söz, bu ülkeye huzuru ve refahı getireceğim. Bu ülkede herkesin kardeşçe yaşayacağı bir ortamı getireceğim."

'HER AİLENİN GELİRİ EN AZ 720 LİRA OLACAK'

Siyasetin kavga alanı olmadığını, ülkenin sorunlarının çözmek olduğunu ve bunun için yola çıktıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Siz hazırsanız ben de sizinle beraber halkın iktidarını kurmaya hazırım. Bir isteğim daha var sizden. Çok bölündü Türkiye çok ayrıştı. Siyaset kavga alanı değildir, kavga yeri değildir. Siyaset ülkenin sorunlarını çözmektir. Biz bu ülkenin sorunlarını çözmek için yola çıktık. Barışı, kardeşliği sağlamak için yola çıktık. Herkesin aş, iş sahibi olması için yola çıktık. Her evde tencere kaynasın, onun için yola çıktık. Bu ülkede fakirlik olmasın, 22 milyon yoksul vatandaşımız var. Yoksulluğu tarihe gömmek için yola çıktık. Bütün bunların yapılmasını istiyorsanız oylarımızı bölmeyeceğiz. Ayrışmayacağız, bir arada olacağız. CHP'ye destek vereceğiz, güç vereceğiz ki bu ülke sorunlarını aşabilsin. Hiç bir ailenin geliri CHP iktidarında 720 liranın altında olmayacak. Her ailenin geliri en az 720 lira olacak. Hiç bir çocuk Türkiye'de yatağa aç girmeyecek. Sizin için çalışıyorum, sizin için mücadele ediyorum, sizin için kavga veriyorum, sizin için alın teri döküyorum. Şunu sakın unutmayın; Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır."

Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte yağmur altındaki kalabalığa karanfil attıktan sonra kentteki temaslarını tamamlayıp Kahramanmaraş'tan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: 13 Yıldır Armut mu Topluyordunuz (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement