Kılıçdaroğlu, Andırın'da da Konuştu - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Andırın'da da Konuştu

Kılıçdaroğlu, Andırın\'da da Konuştu

Kılıçdaroğlu: 13 yıldır armut mu topluyordunuz (ek) KILIÇDAROĞLU, ANDIRIN'DA DA KONUŞTU CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elbistan'ın ardından geldiği Andırın'da da halka hitap etti.

27.10.2015 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu: 13 yıldır armut mu topluyordunuz (ek)

KILIÇDAROĞLU, ANDIRIN'DA DA KONUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elbistan'ın ardından geldiği Andırın'da da halka hitap etti. Pazar günü yapılacak seçimlerde CHP'ye destek isteyen Kılıçdaroğlu, vaatlerini anlattı ve hükümeti eleştirdi.

Ülke yönetimine talip olduklarını ve siyasetin köşeyi dönme sanatı olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Siyaset devleti soyma sanatı değildir, siyaset vatandaşın derdini çözmektir. Siyaset vatandaşın çocuğuna iş bulma sanatıdır. Devlet kinle, öfkeyle, önyargıyla yönetilmez. Devlet bilgi ve ahlakla yönetilir. Bunlar devleti de yönetemiyorlar. Bu yönetim boşluğudur, kimin yönettiği belli değil" dedi.

Koalisyon görüşmelerine de değinen Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'nun hükümet kurulmamasında kendilerini suçladığını ancak bunun doğru olmadığını kaydetti.

Partililerle sohbet eden ve selfie çektiren Kılıçdaroğlu, daha sonra partisinin Pazarcık mitingine katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

ANDIRIN, (Kahramanmaraş), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Andırın'da da Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement