Kılıçdaroğlu Antalya'da - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Antalya'da

Kılıçdaroğlu Antalya\'da

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun vefat eden babasının cenaze törenine katılmak için Antalya'ya geldi.

26.07.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun vefat eden babasının cenaze törenine katılmak için Antalya'ya geldi.

Antalya Havalimanı'nda kalabalık partili grubu tarafından karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu'na bazı genel başkan yardımcıları, üst düzey partililer ve milletvekilleri eşlik etti. Kılıçdaroğlu, havalimanı VIP çıkışında partililer tarafından 'Halkın Umudu Kılıçdaroğlu' sloganı ve CHP Gençlik Kolları tarafından hazırlanan 'Ne dikta ne darbe yaşasın demokratik Türkiye' yazılı pankartla karşılandı.

Kılıçdaroğlu, havalimanından Muratpaşa Belediyesi'ne ait Engelsiz Kafe'ye geçti. Kılıçdaroğlu, İtalya'nın Floransa kentindeki Trisome Games 2016 Oyunları'nda masa tenisinde dünya üçüncüsü olan down sendromlu Benay Balcı ve Taygun Arı'ya hediye verdi. Down sendromlu sporcular kısa bir masa tenisi gösterisi yaparken, Kılıdaroğlu, sporcuları tebrik etti.

Burada yemek ikramı da yapılan Kılıçdaroğlu, ardından CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun 75 yaşında vefat eden babası Asım Erdoğdu'nun Güzeloba Yıldırım Beyazıt Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazına katılmak için Engelsiz Kafe'den ayrıldı.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement