Kılıçdaroğlu: Benim Derdim, Her Eve Huzur Gelsin - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Benim Derdim, Her Eve Huzur Gelsin

Kılıçdaroğlu: Benim Derdim, Her Eve Huzur Gelsin

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel seçime iki gün kala çalışmalarını aynı zamanda milletvekili adayı olduğu İzmir'in ilçelerinde sürdürdü.

05.06.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel seçime iki gün kala çalışmalarını aynı zamanda milletvekili adayı olduğu İzmir'in ilçelerinde sürdürdü. Ziyaret ettiği ilçelerde halka da seslenen Kılıçdaroğlu, " Torbalı'dan bir daha Türkiye'ye söz veriyorum. Oy versin vermesin, CHP iktidarında hiçbir vatandaşı ötekileştirmeyeceğim. Çünkü siyasi kavgalardan bıktık, artık bu millet de bıktı. Kavgaya izin vermeyeceğim. Her konuda bana saldırıyorlar, hiçbirisine cevap vermiyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili adayı da olduğu İzmir'in ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Havalimanında sevgi gösterileriyle karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Menderes İlçesini ziyaret etti. Burada otobüsten halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, ardından 'çiftçi dostu' sloganlarıyla Torbalı'da karşılandı.

İlçe girişinde otobüsün önünü kesen vatandaşlar, Kemal Kılıçdaroğlu için kurban kesti. Otobüsten inen Kemal Kılıçdaroğlu'nun alnına bir kadın kurban kanı sürdü. Torbalı'da ilçe turu atan Kılıçdaroğlu, burada otobüsün üzerinde halka seslendi. 8 Haziran'da Allahın izniyle Başbakan olacağını söyleyen Kılaçdaroğlu, "Bu ülkeye barışı, huzuru getireceğim. Bu ülkede çocuklar yatağa aç girmeyecek. İşsizliği yolsuzluğu bayrağın altında tarihe gömeceğim. Üreteci, çiftçi, esnaf, taşeron işçisi, esnaf kazanacak. Sadece hortumcular kaybedecek. Benim saray merakım, köşe dönme merakım yok. Benim tek hedefim var, bu ülkede herkes huzur içinde yaşasın, benimi tek görevim var 77 milyon yurttaşın vergilerinin hesabını size vermek. Bunu namuslu bir görev olarak görüyorum" dedi.

"BİR TEK MAZOT FİYATINDA DÜNYA LİDERİYİZ"

Seçim vaatlerini anlatan ve herkesin, geçen seçimde başka partiye oy vermiş bir kişinin oyunu almak için ikna etmelerini isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "7 Haziran'da seçime giderken bir şeyi düşünmenizi istiyorum. Türkiye büyüdü, zenginleşti diyorlar, bu oldu da neden bu zenginlik bizim mutfağa gelmiyor diye düşünün. Türkiye büyüdü zenginleşti o zaman sorun, 6 milyon 200 bin işsiz neden oluyor. Neden dünyanın en pahalı mazotunu bizim çiftçiye satıyorlar. Bir şeyde dünya lideriyiz, hakkını teslim edelim. Çiftçiye en pahalı mazotu satmakta dünya lideriyiz. Ama sözüm söz, üretenin alın terini savunuyorum. Üretenden yanayım, çiftçiye mazot 1.5 TL olacak. Depolarınız dolacak. Ankara'daki beyler buna itiraz ediyorlar, 'nasıl yaparsın' diyorlar. Yapacağım, onlar da görecekler. İnşallah onlara emekten, çiftçiden, üreticiden yana nasıl olunur, kul hakkı nasıl yenmez bunun için kurs açacağım, onlar devlet nasıl yönetilir onu öğrenecekler" diye konuştu.

"ADAM GİBİ 4 YIL İSTİYORUM"

Türkiye'nin sorunlarını 4 yılda bitirme sözü veren Kılıçdaroğlu, "13 yıl bunlara yetki verdik, tek başına yönetiyorlar. 6 milyon 250 bin işsiz, 17 milyon yoksul var. Ben öyle 13 yıl falan istemiyorum. Adam gibi 4 yıl istiyorum, 4 yılda bu ülkeyi şaha kaldıracağım. 27.5 yılımı devlete verdim. Vergi nasıl toplanır, kul hakkı niçin yenmez onlardan çok daha iyi biliyorum. Kimse merak etmesin. Ben sabah 06.00'da, oğluma parayı sıfırladın mı demeyeceğim. Bakanların çocuklarının yatak odalarında boy boy para kasaları olmayacak. Benim genel müdürlerimin ayakkabı kutularında para olmayacak, sadece üreteni düşüneceğim, sizin için çalışacağım" dedi.

"SÖZ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİM"

Türkiye'nin gerginliklerden artık sıkıldığını anlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Torbalı'dan bir daha Türkiye'ye söz veriyorum. Oy versin vermesin, CHP iktidarında hiçbir vatandaşı ötekileştirmeyeceğim. Çünkü siyasi kavgalardan bıktık, artık bu millet de bıktı. Kavgaya izin vermeyeceğim. Her konuda bana saldırıyorlar, hiçbirisine cevap vermiyorum. Çünkü benim derdim pastayı nasıl büyüteceğim, halkça nasıl bölüşeceğim, benim derdim, her eve huzur gelsin. 7 Haziran'da bunları sandığa gömeceğiz. Yaşanacak bir Türkiye için, çocuklarımız geleceğimiz, vatanımız için oyumuzu kullanacağız" dedi. Kendisini dinleyenlere "Söz mü" diye seslenip, onlardan söz aldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Benim Derdim, Her Eve Huzur Gelsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement