Kılıçdaroğlu: Ciddi İstihbarat Zafiyeti Var (3) - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Ciddi İstihbarat Zafiyeti Var (3)

Kılıçdaroğlu: Ciddi İstihbarat Zafiyeti Var (3)

VALİLİK VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentteki gelişmelere ilişkin detaylı bilgiler almak için önce Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ardından da Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ziyarette bulundu.

23.08.2016 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VALİLİK VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentteki gelişmelere ilişkin detaylı bilgiler almak için önce Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ardından da Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ziyarette bulundu. Belediyedeki ziyaretinde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, ülkedeki yaşanan sorunların önüne geçmek için hükümetle ortak çaba harcayacaklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Yaşadığımız acı olaylar dolayısıyla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olarak size başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Umarım bir daha böyle acılarla Türkiye karşılaşmamış olur. Acı hepimizin ortak acısı. Aileleri ziyaret ettik. Bir baba, 'Biz bu acıları çekiyoruz. Başkaları aynı acıları çekmesin' dedi. Siyaset kurumunun bu soruna çözüm üretmesi gerektiğini ifade ettiler. Haklılar, bu sorun üzerine oturup çalışacağız. Türkiye'yi bu badireden geçirmek, bu tür acıların bir daha yaşanmaması için ortak çaba harcama durumundayız. İnşallah bunun hep birlikte üstesinden geleceğiz."

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise ana muhalefet partisinin duruşunun sorunların çözümünde önemli olduğunu belirterek, "Demokrasilerde en önemli kurumlardan bir tanesi siyasi partilerdir. Bugün CHP Genel Başkanımızı ve bütün milletvekillerimizi acımızı paylaşmak için şehrimize geldiklerinden dolayı ayaklarına ve yüreklerine sağlık. Yenikapı ile başlayan süreç sayın cumhurbaşkanımızın, sayın başbakanımızın ve sizlerin bir ve beraber olarak oradaki duruşunuz tek ses, tek nefes olmanız 79 milyonu ziyadesiyle memnun etmiştir. Elbette ki ana muhalefet partisinin duruşu iç barışımız, güvenliğimiz ve sorunu çözme bakımından çok önemli. İnşallah bu dönem en az hasarla atlatılacaktır. Bu konuda 79 milyon size ve hükümetimize müteşekkirdir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Ciddi İstihbarat Zafiyeti Var (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement