Kılıçdaroğlu Hükümetle Dalga Geçti: İstanbul-İzmir 47 Saat - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Hükümetle Dalga Geçti: İstanbul-İzmir 47 Saat

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında; " Duble yolları yaptılar araçlar rahat gidip gelsin diye, bir kar yağdı, İstanbul-İzmir yolu 47 saat ulaşıma kapalı kaldı" dedi.

13.01.2015 13:54  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu hükümete yol konusunda eleştirilerde bulunarak; "En çok övündükleri duble yol. Duble yolları yaptılar araçlar rahat gidip gelsin diye, bir kar yağdı İstanbul- İzmir yolu 47 saat ulaşıma kapalı kaldı. Sibirya mı burası?" dedi.

Kemal Kılıçdaorğlu'nu grup toplantısına, Paris'te dergiye yapılan saldırıyı kınayarak başladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

Terörün lanetlenmesi bütün ülkelerin ortak sorunudur. hangi gerekçeyle gelirlerse gelsin lanetlenmelidir. Terör nereden gelirse gelsin biz onu kınıyoruz bunu da açık şekilde ifade ediyoruz. Laikliğin ne kadar önemli olduğunu bize Dünya Lideri Mustafa Kemal bize göstermiştir.

"YANLIŞ POLİTİKA TERÖRÜ KOMŞUMUZ YAPTI"

" Nijerya'da 2 bin kişi din, iman adına katledildi. Bu Nusra'nın El Kaide'nin katliamı var. Sultanahmet'te polis şehit edildi. Yanlış Suriye politikası bizi terör örgütleri ile komşu yaptı"

"SINIRLAR YOL GEÇEN HANINA DÖNDÜ"

Türkiye uyuyan hücrelerin yuvası halinde şu anda. Paris saldırısından sonra AKP'nin her kanadından benzer olay, Türkiye'de de olabilir kaygısı dile getirildi. Siz terör örgütlerine silah verdiniz. Rize'den baba arıyor beni 'Oğlum Suriye'de öldü, bu devlet neden sahip çıkmıyor' diye. Hiçbir zaman CHP Genel Başkanı olarak Suriyeli mültecilerle ilgili 'Neden geliyorlar' diye bir soru sormadım. Ama o sınırlar terör örgütü mensupları için yol geçen hanına döndü. Türkiye'de eğitildiler. İtirazımız buna.

İşsizliğe bakın. En temel sorun. Başbakan'ın veya bakanların ağzından şu işsizliği çözelim diye bir cümle duydunuz mu? Parti sözcümüz Varan-3 diye dün bir grup belge daha açıkladı. Bunların çocukları hiçbir sınava girmeden doğrudan doğruya devlet memuru atanıyor. Kendi çocuğun işsizse, atama bekliyorsa onların çocukları sınavlara dahi girmeden atandılar. Senin çocuğun sınava girdiği halde atanmıyor. Burada bir adaletsizlik var diyorsan adresin belli: CHP.

Çocuğunu kursa göndermiş. Boğazından kesmiş. Dünya kadar para ödemiş. Bekliyor devlet memuru olacak. Birileri sınava girmeden eş, dost, akraba devlete memur yapıyor. Bekliyorum acaba cevap verecekler mi diye. Ses yok.

"İSTANBUL-İZMİR YOLU 47 SAAT KAPALI KALDI"

En çok övündükleri duble yol. Duble yolların yüzde 80'i 2-3 yıl dayanan kaplamadan oluşuyor. Duble yolları yaptılar araçlar rahat gidip gelsin diye, bir kar yağdı, İstanbul-İzmir yolu 47 saat ulaşıma kapalı kaldı. Sibirya mı burası? Ben havuz medyasından sorumlusu CHP'dir diye haber atarlar diye bekledim. Akıllarına gelmemiş herhalde ki böyle bir haber çıkmadı.

"DAVUTOĞLU, FRANSA'YA GİTTİĞİNDE YALNIZ KALDIYSA OTURUP KENDİNE BAKMALIDIR"

Dış politikada yanız kaldık kimsenin itibar etmediği bir konuma geldik. Değerli yalnızlık dediler. Hangi değerli yanızlık? Davutoğlu, Fransa'ya gittiğinde bazı çevreler tarafından acımasızca eleştiriliyorsa oturup kendine bir bakmalıdır.

"HANGİ BAKAN NE KADAR RÜŞVET ALDI?"

Zafer Çağlayan ilk rüşveti aldığı tarih, 19 Mart 2012. 32 bin avro, 6 milyon dolar, 3 milyon türk lirası, 300 bin İsviçre frangı hani şu 700 bin liralık saat, bir de piyano. O piyanonun fiyatı yazılmamış herhalde o piyanoyu komisyon başkanı Köylü'ye hediye etmiştir.

Muammer Güler, ilk rüşvet aldığı tarih 13 nisan 2013, 6 milyon dolar rüşvet almış.

Egemen Bağış en masumu bu. O yüzden bakara makara ile uğraşıyor herhalde. 19 Nisan 2013 ilk rüşveti aldığı tarih. Toplam çikolata kutusunda bir buçuk milyon dolar götürmüş.

Mal varlıklarıyla gelirleri arasında ciddi bir orantısızlık var.

Hafızalardan silinmesin diye söylüyorum. Fotoğraflar var, paralar var, kasalar var, banka hesapları var gayrimenkuller var. Diyorlar ki yeterli delil yok. Daha ne olsun?

"EMEKLİNİN HAKKINI BEN SAVUNACAĞIM"

Emeklilere yapılan zamları eleştiren Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "700 milyarlık kol saati takıyor, dosyası kapanıyor. Emeklinin dosyasını ben açıyorum, sonuna kadar senin hakkını savunacağım. Emeklilikte yaşa takılanlar, sizin sokağa atılmanızı bizim vicdanımız kabul etmez. CHP milletvekilleri kanun teklifi hazırladı, TBMM Başkanlığı'na sundular. Sizinle CHP Genel Başkanı olarak ayrı bir toplantı yapacağız. Sizin hakkınızı 12 yılda kimse savunmadı, senin şimdi bir görevin var, Haziran'da seçim var, Ak Parti'ye sırtını döneceksin, altı oku göreceksin."

Kılıçdaroğlu Hükümetle Dalga Geçti: İstanbul-İzmir 47 Saat
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Hükümetle Dalga Geçti: İstanbul-İzmir 47 Saat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • döşemeci geldi: Sayın Kılıçdaroğlu karı durdurmak veya yağmaması hâşa bir projeniz varmı gerçekten zavallısınız 34 23 Yanıtla
  • erdem sabri: çok güzel hep doğru ve gerçekleri konuştu herzamanki gibi, hele emekliler için 12 maddelik tasarısıki bunu seçim programına koydu , bundan sonra başka partiye oy atan emekli geri zekalı yada çok zengindir 13 23 Yanıtla
  • Karadereli: dalga geçmiş olamaz bilgisi o, bildiğini konuşuyor. 20 3 Yanıtla
  • Sezer: Ya Allah Aşkı için bıkmadınmı artık saçmalamaktan biz usandık sen hala aynısın.şu ülkeye bi faydan olsun artık Konuşmak için konuşma.hayır sen niye doğdun ki anlamıyorum 10 7 Yanıtla
  • erdem sabri: saman yemekten beyni kurtlanmış koyunlar daha ne demek istediğini anlamıyorsunuz, ben ukraynada yaşıyorum şu anda şehirde 25 cm kar var hemen her gece hergün kar yağar _20 -25 olur ne trafik tıkanır ne okul tatil olur ne hayat felç olur, çünkü gerekli kurumlar tedbirleri almıştır zamanında, ama türkiyede meteoroloji haftalar önce uyardığı halde senede 1-2 kar serpiştirir hayat durur felç olur metropollerle 2 gün bağlantı kopar bumu normal 21. yüzyılda, yolu yapmaktan önemli onu ulaşıma açık tutmaktır 8 7 Yanıtla
  • döşemeci geldi: Yahu kemal cahilikten konuşuyor chpliler ise mallıktan alkışlıyor 11 4 Yanıtla
  • kamil: bu adam gerçekten sıkıntılı. . . normal kafa ile konuştuğunu zannetmiyorum 10 4 Yanıtla
  • Smo: Bi şey yap birileri seni de tartşsın 10 2 Yanıtla
  • t.akduman.1: cakma kemal sana yazacak kelime 29 harfden cıkmıyok 5 6 Yanıtla
  • TÜRKİYELİ: kılıçdaroğlu boş boş konuşma sen şişliye ne kadar zamanda gidemedin ona bak hani çözüyordun o meseleyi ayrıca adnan menderesi de böyle yalanlarla ip siz götürmediniz mi 80 öncesi sağ sol çatişmalarına çanak tutmadınızmı işçileri sokağa döküp 1977 taksim olaylarının başlamasına senin başında bulunduğun partin sebep olmadımı sivas olayları daha bir çok şey var daha yazayımmı siz de ne vicdan ne de merhamet var . 7 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gaziantep'te Kaçakçılık Operasyonunda 6 Ruhsatsız Pompalı Tüfek Ele Geçirildi
    09:05 Gaziantep'te Kaçakçılık Operasyonunda 6 Ruhsatsız Pompalı Tüfek Ele Geçirildi

    Gaziantep'te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 4 ikamete ve 2 işyerine yapılan baskınlarda 6 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyon sonucunda 4 şahıs gözaltına alındı.

  • Gaziantep'te Elektrik Kablosu Çalan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı
    09:03 Gaziantep'te Elektrik Kablosu Çalan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık olaylarının önlenmesi ve faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik çalışma yaparken, Nizip ilçesinde bir inşaat sahasından elektrik kablosu çalan A.G. isimli şüpheli suçüstü yakalandı. Şüpheli hakkında yasal işlem başlatılırken, çalınan malzemeler ise sahibine teslim edildi.

  • İstanbul serbest piyasada dolar 32,3750 liradan, avro 34,9800 liradan güne başladı
    09:03 İstanbul serbest piyasada dolar 32,3750 liradan, avro 34,9800 liradan güne başladı

    İstanbul serbest piyasada dolar 32,3750 liradan, avro 34,9800 liradan güne başladı. Doların alış fiyatı 32,3730 lira, satış fiyatı ise 32,3750 lira olarak belirlendi. Avronun alış fiyatı 34,9780 lira, satış fiyatı ise 34,9800 lira olarak belirlendi. Önceki gün doların satış fiyatı 32,3170 lira, avronun satış fiyatı ise 34,9140 lira idi.

  • 20 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 70 şüpheli yakalandı
    08:56 20 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 70 şüpheli yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son bir hafta içinde 20 ilde düzenlenen 'Kıskaç-11' operasyonlarında FETÖ'ye yönelik olarak 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda örgütün sözde 'Emniyet Mahrem Yapılanması' içerisinde faaliyet gösteren, 'ByLock' kullanıcısı olan, ankesörlü telefonlarla iletişim kuran, hücre evlerinde barınan ve hapis cezası ile aranan şüpheliler tespit edildi. Operasyonlar sonucunda çok sayıda dijital materyale el konuldu.

  • Mersin Polisi 180 Milyon TL Dolandırıcılık Çetesini Çökertti
    08:50 Mersin Polisi 180 Milyon TL Dolandırıcılık Çetesini Çökertti

    Mersin polisi, bilinen alışveriş sitelerinin kopya linkini üreten, sahte hukuk bürolarından arama ve sazan sarmalı yöntemi ile dolandırıcılık yaparak 180 milyon lira haksız kazanç elde eden çeteyi çökertti. Yakalanan şüphelilerden 20'si tutuklandı. Haksız kazanç elde eden şahısların paraları aklamak için döviz ve altına çevirdiğine ait görüntüler de operasyon kapsamında ele geçirilmişti.

  • İçişleri Bakanı: 'Kıskaç-11' Operasyonlarında 70 FETÖ Şüphelisi Yakalandı
    08:48 İçişleri Bakanı: 'Kıskaç-11' Operasyonlarında 70 FETÖ Şüphelisi Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ'ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen 'Kıskaç-11' operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonların aziz milletin huzuru ve güvenliği için kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

  • İzmir'de Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 112 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi
    08:44 İzmir'de Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 112 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

    İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Bornova ilçesindeki bir evde yapılan aramada 112 kilo 300 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucu ele geçirilen metamfetamin miktarı İzmir'de rekor yakalama olarak kaydedildi. Evde yapılan incelemede, neredeyse her odada metamfetamin üretimi yapıldığı tespit edildi. Operasyon kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı.

  • Sivas'ta Yaşlı Nüfus Oranı Artıyor
    08:39 Sivas'ta Yaşlı Nüfus Oranı Artıyor

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan 'İstatistiklerle Yaşlılar 2023' çalışmasına göre, Sivas'ta yaşlı nüfus oranı artış gösterdi. Sivas'ta yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki oranı yüzde 13,8'den yüzde 14,1'e yükseldi. Türkiye genelinde ise yaşlı nüfusun oranı yüzde 10,2 olarak belirlendi.

  • Google Haritalar Yeni Güncelleme ile Kullanıcılarına Daha Fazla Öneri Sunacak
    08:33 Google Haritalar Yeni Güncelleme ile Kullanıcılarına Daha Fazla Öneri Sunacak

    Google Haritalar uygulaması, yeni güncellemesi ile kullanıcılarına gitmek üzere oldukları yerler için restoran ve eğlence mekanı tavsiyeleri sunacak. Ayrıca her şehir için ziyaret edilmesi gereken mekanları içeren listeler oluşturulabilecek ve bu listeler paylaşılabilecek. Bu özellik ilk etapta Amerika ve Kanada'da aktif olacak, daha sonra diğer ülkelerde de kullanıma sunulacak. Ayrıca uygulama, kullanıcıların gitmek istedikleri veya gitmiş oldukları yerlerin özel bir listesini yapmalarına olanak sağlayacak ve bu listeler sosyal medya uygulamalarında paylaşılabilecek. Yeni yapay zeka algoritmaları sayesinde kullanıcılar, diğer kullanıcıların yaptığı yorumları daha hızlı bir şekilde görebilecek ve kendi beğendikleri yerleri diğer kullanıcılara sunabilecekler. Bu güncelleme ile Google Haritalar'ın kullanıcı sayısının artması hedefleniyor.

  • Samsung Galaxy A55 5G için tanıtılan Exynos 1480 işlemcisi özellikleri
    08:33 Samsung Galaxy A55 5G için tanıtılan Exynos 1480 işlemcisi özellikleri

    Samsung, Galaxy A55 5G modelini tanıtırken sözünü ettiği Exynos 1480 işlemcisinin özelliklerini açıkladı. Bu işlemci, 4 nm fabrikasyon sürecinden geçen 8 çekirdekli bir yapıya sahiptir. Grafik birimi AMD RDNA tabanlı Xclipse 530 olan işlemci, daha verimli enerji harcaması ve yüksek GPU performansı sunmaktadır. Ayrıca, yapay zeka tarafında da dört kat daha yüksek performans sağlamaktadır. İşlemci, FHD+ çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızını desteklemekte olup, LPDDR5 bellek ve UFS 3.1 depolama ile uyumludur. Ayrıca, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, NFC, USB Type-C gibi bağlantı özelliklerine de sahiptir.

  • Sony Xperia 1 VI Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Sızdırıldı
    08:33 Sony Xperia 1 VI Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

    Sony, akıllı telefon pazarındaki payını artırmak için Xperia 1 VI modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sızdırılan bilgilere göre telefonun ekranı daha kısa ve geniş olacak. Ayrıca, düzeyde ince çerçeveler ve dikey üçlü kamera kurulumu gibi özellikler de bulunacak. Sony Xperia 1 VI'nin global lansmanı mayıs ayında yapılacak.


Advertisement