Kılıçdaroğlu: İktidar Olunca Onlara 'Devlet Nasıl Yönetilir' Kursu Açacağım (2) - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: İktidar Olunca Onlara 'Devlet Nasıl Yönetilir' Kursu Açacağım (2)

Kılıçdaroğlu: İktidar Olunca Onlara \'Devlet Nasıl Yönetilir\' Kursu Açacağım (2)

Otobüsten İNİP YAŞLI KADININ ELİNİ ÖPTÜ Mersin'in Bozyazı İlçesi'nde partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Aydıncık İlçesi'ne geçip parti otobüsü üzerinden halkı selamladı.

13.05.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otobüsten İNİP YAŞLI KADININ ELİNİ ÖPTÜ

Mersin'in Bozyazı İlçesi'nde partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Aydıncık İlçesi'ne geçip parti otobüsü üzerinden halkı selamladı. Burada partisine oy isteyen Kılıçdaroğlu, seçim beyannamesinde açıkladığı vaatlerini yineledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu parti otobüsünün önü Gülnar İlçesi yolunda köylüler tarafından kesildi. Bunun üzerine otobüsten inerek onlarla selamlayıp sohbet eden Kılıçdaroğlu'na, köylü kadınlar bahçelerinden topladıkları çiçekleri hediye etti. Kemal Kılıçdaroğlu, bu sırada yol kenarında elinde CHP bayrağı ile kendisine sevgi gösterisinde bulunan yaşlı bir kadının yanına gidip elini öperek hayır duasını aldı.

Daha sonra yoluna devam eden Kılıçdaroğlu, Gülnar'daki Otogar Meydanı'nda yaklaşık 2 bin kişiye hitap etti. 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek CHP'nin tek başına iktidarı için destek isteyen Kılıçdaroğlu Mut İlçesi'ne geçti. CHP lideri, Mut'a giderken yol üzerindeki Zeyne'de yer alan Zeynel Abidin Türbesi'ne de uğradı. Türbenin yanındaki Yörük çadırına giren Kılıçdaroğlu, kendisine ikram edilen pilav, kavurma, domates ve biberden yedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: İktidar Olunca Onlara 'Devlet Nasıl Yönetilir' Kursu Açacağım (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement