Düzce'ye Giden Kılıçdaroğlu'nu, Baykal Kapıda Karşıladı - Son Dakika
Güncel

Düzce'ye Giden Kılıçdaroğlu'nu, Baykal Kapıda Karşıladı

Düzce\'ye Giden Kılıçdaroğlu\'nu, Baykal Kapıda Karşıladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sokak ortasında saldırıya uğrayan partisinin Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nu, Tozan'ı önce ziyarete giden Deniz Baykal karşıladı.

28.03.2016 19:01  Güncelleme: 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokak ortasında yaşanan saldırı sonrasında Düzce'ye geçmiş olsun ziyaretine giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "21'inci Yüzyıl'ın Türkiyesi'nde il başkanımız cadde ortasında böyle bir saldırıya uğruyorsa bu bizim demokrasimize indirilmiş darbelerden birisidir. Bunu asla kabul edemeyiz" dedi.

ÖNCE BAYKAL GELDİ

Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği mensuplarınca sokak ortasında dövülen CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ı parti binasında önce Antalya Milletvekili Deniz Baykal ziyaret etti. Baykal, İl Başkanına saldırı olayının çok derin siyasi anlamları olan, ülke geleceği için tehlikeli gelişmeleri işaret eden bir tablo olduğunu söyledi.

Düzce'ye Giden Kılıçdaroğlu'nu, Baykal Kapıda Karşıladı

BAYKAL, KILIÇDAROĞLU'NU KARŞILADI

Baykal'ın hemen ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu geldi. Baykal, parti binası önünde Kılıçdaroğlu'nu karşılayanlar arasında yer aldı. Baykal, Kılıçdaroğlu ile tokalaştıktan sonra kentten ayrıldı. İl Başkanı Zekeriya Tozan'a, 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu, Tozan'a yapılan saldırının doğrudan CHP'ye yapıldığını söyledi.

"UMARIM DAVUTOĞLU DA TAKİP EDER"

"Bunu takip edeceğiz, faillerini takip edeceğiz. Yargı sürecini takip edeceğiz. Umarım sayın Davutoğlu da takip eder. Demokrasi adına biz mücadelemizi yapıyoruz. İnsan hakları üzerine mücadelemizi yapıyoruz. 21'inci yüzyılın Türkiyesi'nde il başkanımız cadde ortasında böyle bir saldırıya uğruyorsa bu bizim demokrasimize indirilmiş darbelerden birisidir. Bunu asla kabul edemeyiz. Takipçisi olacağız, iktidarın da bunu takip etmesini isteriz.

"BASKI DÖNEMİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Hangi gerekçeyle bu lümpen insanlar bizim il başkanımıza saldırıyorlar? Burada adaleti savunduğu için mi? Yolsuzlukların üzerine gittiği için mi? Özgürce ülkenin sokaklarında, tarlalarında gezdiği için mi? Bir baskı dönemiyle karşı karşıyayız. Sanıyorlar ki 'İl başkanınızı darp ettik, siz artık sesinizi çıkaramazsınız.' Tam tersine hiç bir güç bizi yıldıramaz. Onlara ve onların yandaşlarına açıkça sesleniyorum. CHP'nin genlerinde kuvayi milliye kanı vardır. Biz bütün baskılara rağmen mücadelemizi sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Bizim mücadelemiz hak mücadelesidir. Bizim mücadelemiz demokrasi mücadelesidir. Bizim mücadelemiz hürriyet mücadelesidir."

Kılıçdaroğlu, parti binasından çıkışta bir işyerine de uğrayarak esnafla kısa süre sohbet etti. Daha sonra Ankara'ya hareket etti.

OLAYLA İLGİLİ 3 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Düzce'de, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan'ı sokak ortasında tekme tokat döven Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın ile dayak anına ilişkin videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Üçüncüoğlu, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce'ye Giden Kılıçdaroğlu'nu, Baykal Kapıda Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • CEM TUNA: chp,li ler sar hos ve ay yas do las tik ca da ha cok da yak yer ler. 2 5 Yanıtla
  • yoruma gerek yok: kılnçtaraoğlu=hdpkk 1 5 Yanıtla
  • HAKAN: Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği BaşkanıMIZ İsa Üçüncüoğlu En kısa sürede tahliye olacağı kanatindeyim Adalet yerini bulacaktır inşallah 0 1 Yanıtla
  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.


Advertisement