Kılıçdaroğlu ile İlgili İkinci Fezleke Meclis Başkanlığı'nda - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu ile İlgili İkinci Fezleke Meclis Başkanlığı'nda

Kılıçdaroğlu ile İlgili İkinci Fezleke Meclis Başkanlığı\'nda

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Eski Bakan Muammer Güler'in de aralarında olduğu bazı milletvekillerine ait 11 dosya Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

27.05.2014 22:08  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralarında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve 17 Aralık sürecinden sonra istifa eden eski İçişleri Bakanı Güler'in de olduğu bazı milletvekillerine ait 11 dosya, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

"HAKARET SUÇU" DAYANAĞIYLA DÜZENLENDİ

Kılıçdaroğlu hakkındaki dokunulmazlık dosyasının 17 ve 25 Aralık süreciyle ilgili "hakaret" suçu dayanağıyla düzenlendiği öğrenildi. Kısa süre önce de Kılıçdaroğlu hakkında Tekirdağ mitinginde yaptığı konuşmayla ilgili aynı dayanakla başka bir dosya daha gelmişti.

11 VEKİLİN DOSYASI KOMİSYONDA 

HDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, HDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, HDP Van Milletvekili Özdal Üçer, HDP Van Milletvekili Nazmi Gür, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz'ın Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Başbakanlık tezkereleri, TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'na sevk edildi.

DOSYA SAYISI 952'YE ULAŞTI

Gelen dosyalar arasında, hakkında Meclis Soruşturması açılan eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'e ait tezkere de bulunuyor.

Bu dosyalarla birlikte Meclis'e gelen dokunulmazlık dosyası sayısı 952'ye ulaştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu ile İlgili İkinci Fezleke Meclis Başkanlığı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • AKPyi ayakta tutan: Uzun süredir, AKP nin icraatlarını ve internette yazılanları inceliyorum.. AKP yi bu kadar yıl ayakta tutan sadece iki şeyin olduğunu fark ettim. 1- Çok güzel işletilen 10 numara belediyecilik mantığı, ( yalan yok heryer cidden gelişti belediye anlamında, rüşvetle de olsa yolsuzlukla da olsa, herşey yenilendi, asgari ücret rezil, ekonomi rezil, eğitim rezil.. Ama belediyecilik 10 numara.. Doğruya doğru ) 2- AKP nin potansiyel rakiplerine (Mesela CHP) yapılan 10 numara kara propoganda, adamları hiç durmadan çalışıyor gece gündüz... Bu iki madde olmasa AKP şimdiye yüz kere bitmişti... 29 9 Yanıtla
  • Cuvaldız: keMALLLL, Rahşan'da Yok ki Affetsin Seni.! 18 17 Yanıtla
  • MURAT: AKPLİSİNİNDE CHPLİSİNİNDE MHPLİSİNİNDE HDPLİSİNİNDE TÜM HEPSİNİN MİLLETVEKİLLİKLERİ DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILSIN.. 27 0 Yanıtla
  • CAFER: AKP CHP KAVGASININ KİMSEYE FAYDASI YOK HAİNLERİ SEVİNDİRMEYİN 11 3 Yanıtla
  • Hakan turk: Selma abla sunu unutma kılıctar oglu denen adam alevi ve meshep catısması cıkarmak ıcın ugrasıyor bu adam kotu nıyetlı ulkemız musluman ulke ama bız kardes arkadas aıle olmusuz kurdıyle alevısıyle sen bu yalancı yuzu kızarmaz adamın soyledıklerıne ınanma adam her secımı kaybedıyor utanmadan televızyonlardan basarılı olduk dıyor en buyuk yalan bu degılmı. 0 1 Yanıtla

Advertisement