Kılıçdaroğlu İzmir'de - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu İzmir'de

Kılıçdaroğlu İzmir\'de

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in şok istifasının ardından İzmir Seferihisar’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanları karşıladı.

10.08.2016 21:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in şok istifasının ardından İzmir Seferihisar'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanları karşıladı. Kılıçdaroğlu ve belediye başkanlarının, Yüksel'in istifasını konuşacağı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarınki İzmir programına katılmak üzere Çanakkale'den karayolu ile İzmir'in Seferihisar ilçesine geldi. CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in şok istifasının ardından kente gelen Kılıçdaroğlu'nu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, eski il başkanı Bedri Serter ve CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel karşıladı. Bugün istifasını sunan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in karşılamaya gelmemesi dikkat çekerken, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ile birlikte kalacağı otele gelen Kılıçdaroğlu, Yüksel'in istifası ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Belediye başkanları ile kritik toplantı

Yüksel'in; Kılıçdaroğlu'nun yarınki Seferihisar programını basın yoluyla öğrendiği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Çanakkale'deki Anafartalar Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle düzenlenen törenlere katılım için kaldırılacak otobüs konusunda genel merkezin tavrından rahatsız olduğu ve İzmir'deki Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi sırasında CHP Genel Başkan Yardımcıları ile bazı konularda fikir ayrılıklarına düştüğü için istifa kararı aldığı iddia edilmişti. Yüksel'in şok istifasının ardından Yüksel'in görevi bırakmasını istemeyen ilçe belediye başkanlarının İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun makamında toplantı yaptığı, Yüksel'in görevi bırakmaması için Kılıçdaroğlu ile görüşme kararı aldıkları öğrenildi. Toplantının ardından Kılıçdaroğlu'nun kalacağı otelde genel başkanlarını bekleyen belediye başkanlarının, Yüksel ile ilgili toplantı talep ettikleri konuşuluyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekili, depremzedelere yapılmayan eşya yardımlarını eleştirdi
    17:56 CHP Milletvekili, depremzedelere yapılmayan eşya yardımlarını eleştirdi

    CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, 6 Şubat depremlerinin ardından depremzedelere sözü verilen eşya yardımlarının hala yapılmadığına dikkat çekerek AKP hükümetine çağrı yaptı. Yıldırım Kara, 'İnsanlar bir koltuk, bir bardak dahi çıkaramadı evlerinden. Bu insanların eşya yardımları ne olacak? Artık bunları görün ve hemen bu konularla ilgili bir takvim açıklayın' dedi.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı ile görüştü
    17:54 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı ile görüştü

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile İran'ın talebi üzerine gerçekleşen bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede İran ile İsrail arasındaki gerilim ve bölgedeki gelişmeler ele alındı.

  • Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle muhtarlarıyla buluştu
    17:53 Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle muhtarlarıyla buluştu

    Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, Buca'ya hak ettiği hizmeti birlikte getireceklerini söyledi.

  • Mardin'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
    17:44 Mardin'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

    Mardin'de, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amacıyla düzenlenen 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum temsilcileri katıldı. Vali Akkoyun, kentte uygulanan 294 projeden 24'ünün tamamlandığını, 99'unun devam ettiğini ve 171'inin etüt proje aşamasında olduğunu belirtti. Ayrıca, kamu yatırımlarının hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılması için koordinasyona önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Tiran Belediye Binası Protesto Edildi
    17:43 Tiran Belediye Binası Protesto Edildi

    Arnavutluk'ta yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi.

  • Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi
    17:23 Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi

    Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi. Protestocular, belediye binasına girmeye çalışırken çatışmalar yaşandı ve yangın çıktı.


Advertisement