Kılıçdaroğlu, İzmir'e Geliyor - Son Dakika
Yerel

Kılıçdaroğlu, İzmir'e Geliyor

Kılıçdaroğlu, partisinin Ege Bölgesi illerini de kapsayan Bölge Toplantısı için 1 Aralık'ta İzmir'e gelecek.

22.11.2014 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisince düzenlenen ve Ege Bölgesi'ndeki tüm illerden katılımın olacağı  "İzmir Bölge Toplantısı" için, 1 Aralık Pazartesi günü İzmir'e geleceği bildirildi.

CHP İzmir İl Başkanlığında yapılan açıklamada, daha önce Ankara, Eskişehir ve Giresun'da yapılan bölge toplantısının 4.'sünün Ege Bölgesini kapsadığını ve 1 Aralık'ta İzmir'de gerçekleştirileceğini bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CHP İzmir İl Başkanlığını Ali Engin, toplantıların genel merkez tarafından belirlenen kişilerin katılımıyla gerçekleştirildiğini, İzmir'deki toplantıya 2 bin 553 kişinin davet edileceğini bildirerek, ana amacın CHP'yi iktidara taşımak ve 2015 seçimlerine yönelik hazırlık çalışması yapmak olduğunu aktardı.

Söz konusu toplantının, Kültürpark Fuar Alanı'ndaki 1 no'lu Holde gerçekleştirileceğini bildiren Engin, "Toplantının bölge ve İzmir örgütümüze büyük moral vereceğine hiç kuşkumuz yok. Sayın Genel Başkanımızın vereceği mesajlar ve çizeceği yol haritası eminim ki, genel seçimlerde İzmir'de hedeflediğimiz rekor oy oranına ulaşmamızda bize çok büyük katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kılıçdaroğlu, İzmir'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement