Kılıçdaroğlu Kardeş Belediyelerin Destek Vereceğini Söyledi - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Kardeş Belediyelerin Destek Vereceğini Söyledi

CHP Ardahan Milletvekili ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ensar Öğüt, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya ve Damal Belediye Başkanı Ergin Önal ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

17.10.2014 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğüt ve belediye başkanları bölge çalışmaları, belediyemizin hizmetleri hakkında bilgiler verirken, Kılçdaroğlu'nun tavsiyelerini de aldılar.

KARDEŞ BELEDİYECİLİK ÖNEMLİ

Hanak belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Bölgelerinde çok sayıda ilde Ensar Öğüt dışında milletvekilleri bulunmadığını, önümüzdeki seçimlerde başarılı olmanın yollarından birinin CHP'li belediyelerin örnek modeller oluşturması ve hizmet belediyeciliğinde doğru adımlar atmasından geçtiğini, bunun içinde bir taraftan devlet nezdinde haklarını ararken, diğer taraftan da büyük belediyelerin kardeş kent temelinde destek sunmalarının önemli olduğunu söyledi. Damal Belediye Başkanı Ergin Önal da benzer düşünceleri dile getirdi.

KILIÇDAROĞLU: DESTEK VERİLECEK

CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu ise, dürüst, şeffaf ve katılımcı bir modelle halka azami hizmeti vermelerini isterken, kardeş belediyeler sistemi içinde küçük ve imkanı sınırlı olan belediyelere destek verilmesi için gerekenin yapılacağını söyledi.

ÖĞÜT'TEN BİLGİ ALDI

Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Damal'da Ardahan'ın Damal ilçesinde Ata Mahallesi Karadağ sırtlarında her yıl 15 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında ortaya çıkan Atatürk silueti ile ilgili proje çalışmaları yürüten Ensar Öğüt'ten projenin son durumu hakkında da bilgiler aldı.

Öte yandan Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na ünlü Damal Bebeği hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Kardeş Belediyelerin Destek Vereceğini Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement