Kılıçdaroğlu: "Koalisyon Görüşmelerini Yapacak Kişi Sayın Cumhurbaşkanının Yetki Vereceği Kişidir" - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu: "Koalisyon Görüşmelerini Yapacak Kişi Sayın Cumhurbaşkanının Yetki Vereceği Kişidir"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Cumhurbaşkanının anayasal sınırlar içine çekilmesi bizim temel ilkelerimizden, önceliklerimizden birisidir.

15.06.2015 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Cumhurbaşkanının anayasal sınırlar içine çekilmesi bizim temel ilkelerimizden, önceliklerimizden birisidir. Hele hele koalisyon görüşmelerinin devam ettiği bu süreçte kendisinin birinci aktör olarak ortaya çıkması asla kabul edilemez. Koalisyon görüşmelerini yapacak kişi Sayın Cumhurbaşkanının yetki vereceği kişidir. Bizimle ne görüşülecek, niçin koalisyon yapmıyorsunuz mu diyecek? Koalisyon görüşmelerinin de gizli kapaklı ortamlarda olması da çok şık değildir. Arka kapı diplomasisine evet ama gizli kapaklı birbirlerimizi ikna edelim hayır, bunlara bizim kapımız kapalı. Açık ve net, şeffaf düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız."

Kılıçdaroğlu: "Koalisyon Görüşmelerini Yapacak Kişi Sayın Cumhurbaşkanının Yetki Vereceği Kişidir"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu: 'Koalisyon Görüşmelerini Yapacak Kişi Sayın Cumhurbaşkanının Yetki Vereceği Kişidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement