Kılıçdaroğlu, Maltepe'de Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, Maltepe'de Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı

Kılıçdaroğlu, Maltepe\'de Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldı.

30.08.2014 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi'nin Maltepe Meydanı'nda düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldı. Programa Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, partililer ve vatandaşlar katıldı. Programa saat 21.15 sıralarında gelen Kılıçdaroğlu, alandaki katılımcıları selamladıktan sonra kürsüye çıkarak vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik etti. Bir düğün törenine katılacağı için konuşmasını kısa tutan Kılıçdaroğlu, "Bayramınız kutlu olsun. Güzel bir bayram. Birazdan bir düğüne katılacağım, Kara Pilot Teğmen Mehmet Ali Çelebi'nin düğününe katılacağım. Nikahını Silivri'de yapmıştık, şimdi düğününü yapıyor. Onun düğününe katılacağım" dedi.

Seçimlerde galip gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir türkünün sözleri ile gönderme yapan Kılıçdaroğlu, "Bir türküyü sakın unutmayın. O türkü şöyle söyler; 'Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz' diye. Birileri bir yere geldi diye dünyaya hükümdar olduğunu sanıyor. Temiz adam olması lazım, düzgün adam olması lazım, kul hakkı yememesi lazım. Eşkıyanın dünyaya hakim olduğu bir düzeni asla kabul etmeyeceğiz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından Kara Pilot Teğmen Mehmet Ali Çelebi ile Kezban Merey çiftinin düğününe katılmak üzere alandan ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, Maltepe'de Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement