Kılıçdaroğlu Merkez Bankası'nın Kararını Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Merkez Bankası'nın Kararını Değerlendirdi

Kılıçdaroğlu Merkez Bankası\'nın Kararını Değerlendirdi

"merkez Bankası'nın bağımsızlığını koruyarak Türkiye ve dünyaya güven vermesi lazım. Fakat maalesef siyasetin çok etkisinde kaldı ve ekonomi büyük değerler kaybetti" "Alınan karar gecikmiş olsa dahi sonuçta umarım ekonomi toparlanır" Kılıçdaroğlu, makam aracında Gürbüz Çapan ile görüştü Haber-Kamera: Murat ÇAKIR - İSTANBUL DHA CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Ankara'ya hareketi öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

29.01.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"merkez Bankası'nın bağımsızlığını koruyarak Türkiye ve dünyaya güven vermesi lazım. Fakat maalesef siyasetin çok etkisinde kaldı ve ekonomi büyük değerler kaybetti"

"Alınan karar gecikmiş olsa dahi sonuçta umarım ekonomi toparlanır"

Kılıçdaroğlu, makam aracında Gürbüz Çapan ile görüştü

Haber-Kamera: Murat ÇAKIR - İSTANBUL DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Ankara'ya hareketi öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası (MB)'nın faiz kararının sorulması üzerine, "Merkez Bankası'nın bağımsızlığını koruyarak Türkiye ve dünyaya güven vermesi lazım. Fakat maalesef siyasetin çok etkisinde kaldı ve ekonomi büyük değerler kaybetti. Son alınan kararlar ile topanlanmaya çalışılıyor. Umarım toparlanılır. Kimsenin karamsar olmasına gerek yok. Türkiye büyük bir ülkedir, güçlü bir ülkedir. Bütün bu zorlukları aşabilecek kapasitededir. Alınan karar gecikmiş olsa dahi sonuçta umarım ekonomi toparlanır" dedi.

GÜRBÜZ ÇAPAN İLE GÖRÜŞTÜ

Bu arada Atatürk Havalimanı'na gelişinde VİP Salonu önünde makam aracında bir süre Esenyurt Belediye Başkan Adayı Gürbüz Çapan'la görüştü. Kılıçdaroğlu'na görüşmenin içeriği de soruldu. Kılıçdaroğlu, "Görüşmede Esenyurt'taki MHP Seçim Bürosu'na yönelik saldırı gündeme geldi mi?" sorusuna "O konularda bilgi aldım biraz" cevabını verdi. Kemal Kılıçdaroğlu adayların tamamının ne zaman açıklanacağına ilişkin bir soruyu da, "Önümüzdeki süreç içinde" diye yanıtladı. Kılıçdaroğlu saat 12.00'da THY uçağıyla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Merkez Bankası'nın Kararını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement