Kılıçdaroğlu Mersin'de İş Dünyası ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu Mersin'de İş Dünyası ile Bir Araya Geldi

Kılıçdaroğlu Mersin\'de İş Dünyası ile Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak-Suriye krizlerinin Türkiye ve Mersin’e yansımaları konusunda Mersin iş dünyası ile bir araya geldi.

22.04.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak- Suriye krizlerinin Türkiye ve Mersin'e yansımaları konusunda Mersin iş dünyası ile bir araya geldi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, seçim öncesinde bir dizi çalışma yapmak ve aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Mersin'e geldi. İlk ziyaretini Anadolu Cam Sanayi Fabrikası'na gerçekleştiren Kılıçadaroğlu, buradan Mersin Hiltonsa Oteli'ne geçti. Otel girişinde CHP'li belediye başkanları ve milletvekilleri tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, kısa bir süre dinlendikten sonra iş adamlarıyla yemekli toplantıda buluştu.

Kılıçdaroğlu, CHP İş Dünyası Diyalog ve Dayanışma Birimi tarafından düzenlenen "Irak-Suriye Krizleri: Türkiye'nin Ödediği Fatura" konulu toplantıda iş adamlarına hitaben bir konuşma yapacak. Kılıçdaroğlu'nun bu toplantısı basına kapalı olarak gerçekleşecek.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Erdoğan Toprak ile Mersin milletvekilleri, CHP'li belediye başkanları, milletvekili adayları ve iş dünyasının katıldığı toplantının sonunda Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, toplantının içeriğine ilişkin basın mensuplarına açıklama yapacak.

Kılıçdaroğlu, Yenişehir Kültür Merkezi'nde de saat 15.00'te esnaf odalarının temsilcileriyle bir araya gelecek, ardından saat 16.30'da Mersin milletvekili adaylarının tanıtımını gerçekleştirecek. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu Mersin'de İş Dünyası ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement