Kılıçdaroğlu; Mutlaka 1 Kasım'da Oyumuzu Kullanmalıyız - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu; Mutlaka 1 Kasım'da Oyumuzu Kullanmalıyız

Kılıçdaroğlu; Mutlaka 1 Kasım\'da Oyumuzu Kullanmalıyız

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya'ya geldi.

24.10.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya'ya geldi. Akçadağ İlçesi'nde partililerle buluşan Kılıçdaroğlu, Türkiye'de herkesin birbirine karşı kavgalı hale geldiğini, bunun da sorumlusunun AK Parti Hükümeti olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi bu ateş çemberinden halkın 1 Kasım'da vereceği oylarla çıkaracağını ifade ederken "Mutlaka 1 Kasım'da oyumuzu kullanmalıyız" dedi.

Seçim kampanyası kapsamında yurt gezisini sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, 7 Haziran sonrası hükümet kurma görevini alan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başarısız olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Eğer görev verilen bir kişi hükümet verme görevini kullanamıyorsa bu kişi Türkiye'yi yönetemez. Eğer bir kişi, iradesini saraya ipotek etmişse o kişi asla Türkiye'yi yönetemez. 13 yıldır Türkiye'yi yönetiyorlar, sabah- akşam konuşuyorlar. 'Memlekette işsizlik var böyle çözeceğiz' diyorlar mı? Niye işsizlik var 13 yıldır? Onların çocuklarının hepsinin işi gücü var. Ama sizinkiler hep işsiz."

Ülkeye barış ve huzuru CHP iktidarının getireceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Herkes kaybediyor sadece hortumcular kazanıyor, ben bu düzeni bozacağım" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun saray, kendisinin halk için çalıştığını, TRT'nin Davutoğlu'nu 2.5 saat yayına çıkardığı halde kendilerine 2.5 dakika bile ayrılmadığını söyledi. CHP Genrel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Onların bir havuz medyası var; A Haber diye. Haber gönderdim, 'Karşıma çıkacak gazetecileri siz belirleyin, ne kadar aleyhimde yazan varsa gelsin' dedim. Ancak cesaret edemediler. Çünkü onların bütün yalanlarını çıkaracağımı biliyorlar. Bakın hiçbir Allah'ın kulu 'Kılıçdaroğlu kul hakkı yedi' diyemez. Türkiye'yi huzur içinde yaşanan bir ülke haline getirmek istiyoruz. Elimizi vicdanımıza koyarak sandığa gitmeliyiz. Bunlar 13 yılda 12 defa Mili Eğitim politikasını değiştirdi. Anneler çocuklarını artık hangi okula göndereceklerini, öğrenciler hangi dersi alacağını şaşırdı. Bu nasıl anlayış anlamak mümkün değil. Milli Eğitim Bakanlığı gayri Milli Eğitim Bakanlığı haline geldi. Yol sizin oylarınızdan ve seçimizden geçiyor. Benim görevim sizlere doğruyu anlatmak." - Malatya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu; Mutlaka 1 Kasım'da Oyumuzu Kullanmalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement