Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ın Eleştirisine Cevap Verdi: Bir Parti İlkeli Olmalı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ın Eleştirisine Cevap Verdi: Bir Parti İlkeli Olmalı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana mitinginde ismini andığı gazetecilerle ilgili eleştirilere cevap vererek "Bir parti ilkeli olmalıdır. Bizim ilkemiz, hiçbir gazeteci hapiste olmasın." dedi.

06.12.2016 16:31  Güncelleme: 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlutemaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gitti. Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da basın mensuplarının sorularını cevapladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Adana'daki mitingde Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşlerin adını kürsüden okumasıyla ilgili olarak kendisini eleştiren Deniz Baykal'a ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mektup yazıp cevap verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sözleri şöyle:

"Adana'da hapisteki bir grup gazetecinin ismini andığım için tepki geliyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bir parti ilkeli olmalıdır. Bizim ilkemiz, hiçbir gazeteci hapiste olmasın. Düşüncelerini açıklayan bir insan benim düşüncelerimi desteklemediği zaman hapse girsin... Siyasette ilkeli duracaksınız. Ben 146 gazetecinin tutuklanmasını istemiyorum. Bu ayıptan Türkiye'nin arındırılmasını istiyorum. Partimizin, benim ilkeleri, düşünceleri var.

Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal\'ın Eleştirisine Cevap Verdi: Bir Parti İlkeli Olmalı

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ın Eleştirisine Cevap Verdi: Bir Parti İlkeli Olmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement