Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a Proje Cevabı: Projemizi Hayal Bile Edemezler - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a Proje Cevabı: Projemizi Hayal Bile Edemezler

Kılıçdaroğlu\'ndan Başbakan\'a Proje Cevabı: Projemizi Hayal Bile Edemezler

Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'nun kendisine yönelik 'Proje diye getirdiği şeyi biz 15 senede yapıp tarihe imza diye attık' sözlerine cevap verdi.

22.05.2015 10:57  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kendisine yönelik 'Proje diye getirdiği şeyi biz 15 senede yapıp tarihe imza diye attığımız şey' sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş, engel olan mı vardı? Bizim projemizi onlar hayal bile edemezler." dedi.

ESNAFLA KAHVALTI YAPTI

Kılıçdaroğlu, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ASEMKOM) üyeleriyle kahvaltı yaptı. Kılıçdaroğlu, toptancı halini ziyaret ederek esnafla sohbet etti sorunlarını dinledi. Ziyarete CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ve Ankara milletvekilleri de katıldı.

BAŞBAKAN'A CEVAP VERDİ

Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'nun dün Amasya mitinginde kendisine yönelik, "Bunların her şeyi çalıntı, hırsızlık, intihal, yalancılık. Benim stratejik derinlik kitabımın arkasına bakmış, tabi yürüyen merdivene ters binen kitabı da tersinden okur. Proje diye getirdiği şeyi biz 15 senede yapıp tarihe imza diye attığımız şey' sözlerine cevap verdi.

"ENGEL OLAN MI VAR? HAYAL BİLE EDEMEZLER"

Kılıçdaroğlu, "Kimden araklamışız? Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş, engel olan mı vardı? Bizim projemizi onlar hayal bile edemezler. Ben özel bir tartışmanın içerisine girmek istemiyorum. Onlar Türkiye'yi yalnızlaştırdılar, biz ise Türkiye'yi dünyanın merkezi haline getireceğiz. Aramızda dünya kadar fark var." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a Proje Cevabı: Projemizi Hayal Bile Edemezler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (143)

  • isciler: Basbakanimsin kemal 19 8 Yanıtla
  • ........: Adamsın oyum akp yerine chpye 50 oy var bizden esenlerden selam 16 9 Yanıtla
  • Aksaray: Birdaha anlat desen vallahi anlatamaz 12 11 Yanıtla
  • cetinhan: AKP modası bitti moda chp ahahaha 13 9 Yanıtla
  • Cerrah: MHP li kardeşlerim oyları CHP ye verin önce şu AKP den kurtulalım sonra nolursa olur 12 9 Yanıtla
  • C H P: 35 yil bakirkoyde Chp ye hizmet ettim.Ama anladimki bunlarin hayati YALAN DOLAN IFTIRA BOS LAF.Onun icin bunlardan kimseye hayir gelmeyecegini anladim.Ulkemin selameti ve cocuklarimin gelecegi icin oyum AKP YE. 7 13 Yanıtla
  • anti fuat avni: Senin hayal dedigini zaten AKP yapiyor ama sen turkiyede yasamadigindan bilmiyon parelel sana bu projeyi soyledi sende bizim diyon bilmiyoruz sanma yalanci KK 6 14 Yanıtla
  • geçen seçim akp ye oy verdim bu seçim vermem: AKP ye oy vermek muslumanlik tan çıkmak demektir.ben bunu anladim 11 8 Yanıtla
  • vatandaş: CHP baştan ayağa proje zaten :) ama icraat yapacak ayık adamları yok ... 11 8 Yanıtla
  • eski akpli yeni chpli: Super bir fikir akp ye verecektir oyumuzu 7 kişi olarak oyumuzu chp ye vericez 13 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamının ifadesi ortaya çıktı
    17:58 CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamının ifadesi ortaya çıktı

    CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında iş adamı Hüseyin Köksal'ın savcılığa verdiği ifade açıklandı. Köksal, suçlamaları kabul etmediğini belirterek, o tarihte başlatılan kampanyaya bağış yapmadığını ve para görüntüleriyle ilgisinin olmadığını söyledi.

  • Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak
    17:57 Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçeye 'Ortaköy Sokağı' ismini verecekleri gastronomi sokağı kuracaklarını duyurdu. Proje kapsamında, kumpir, dondurma ve yerel tatların yer alacağı mekanlar oluşturulacak. Palancıoğlu, projenin insan odaklı olduğunu ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'na 27 ülkeden 108 sporcu katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri gerçekleştirdi. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon 31 Mart'ta finallerle sona erecek.

  • Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi
    17:56 Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, işletmeler, okul çevreleri ve parklar incelendi. 362 şüpheli sorgulanırken, kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 1 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Yanan villanın içi böyle görüntülendi, cinayet şüphesi var
    17:54 Yanan villanın içi böyle görüntülendi, cinayet şüphesi var

    Bursa'da bir villada çıkan yangında Mustafa Şentürk hayatını kaybederken, Ali Vurgun ağır yaralandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evin ateşe verildiği ihtimalini değerlendirirken, villanın içi oda oda görüntülendi. İncelemeler sonucunda villanın bodrum katında yanmış bir ceset bulundu. Yangının çıkış sebebi ve ölüm sebebiyle ilgili cinayet masası dedektiflerinin araştırması devam ediyor.

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement