Kılıçdaroğlu'ndan Halk-Lis Üyesi Lise Öğrencisine Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Halk-Lis Üyesi Lise Öğrencisine Geçmiş Olsun Ziyareti

Kılıçdaroğlu\'ndan Halk-Lis Üyesi Lise Öğrencisine Geçmiş Olsun Ziyareti

Dha Ankara - Kılıçdaroğlu'ndan Halk-Lis üyesi lise öğrencisine geçmiş olsun ziyareti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk-Lis Niğde İl Başkanı Mahmut Genç'i tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

05.02.2016 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha Ankara - Kılıçdaroğlu'ndan Halk-Lis üyesi lise öğrencisine geçmiş olsun ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk-Lis Niğde İl Başkanı Mahmut Genç'i tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Çocuk Hastalıkları Servisi Hematoloji Bölümü'nde tedavi olan 16 yaşındaki lise öğrencisi Genç'in sağlık durumuyla ilgili hastane Başhekimi Kadriye Altok'dan bilgi alarak Genç'in anne ve babasıyla da görüşerek bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu. CHP liderinin geçmiş olsun dileğinde bulunduğu Mahmut Genç'in ziyaret sırasında Sayın Genel Başkanım gerçekten siz misiniz çok teşekkür ediyorum. Keşke sizi böyle karşılamasaydım demesi üzerine Kılıçdaroğlu da Yine karşılaşacağız, birlikte oturup çay içip sohbet edeceğiz. Tedavin tamamlansın. Şimdilik önemli olan bu. Seni iyi gördüm, umarım bir an önce sağlığına kavuşur yine aramıza dönersin ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Halk-Lis üyesi Mahmut Genç'i ziyaretinde CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Genel Başkan Danışmanı Recep Cengiz, Halk-Lis Genel Başkanı Doğukan Kurnaz ve Deniz Demir de yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Halk-Lis Üyesi Lise Öğrencisine Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement