Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye Yanıt: Bu Tür Tartışmalara Girmem - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye Yanıt: Bu Tür Tartışmalara Girmem

Kılıçdaroğlu\'ndan İnce\'ye Yanıt: Bu Tür Tartışmalara Girmem

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığını açıkladığı toplantıda kendisi için "diktatör" ifadesini kullanan Muharrem İnce'ye yanıt verdi.

18.08.2014 16:44  Güncelleme: 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin genel başkanlığa adaylığını açıklamasıyla ilgili olarak, "Bir yarışa gireceğiz. Adaylık açıklaması beni son derece mutlu etti" dedi.

"KİMSE ÜLKESİNDE DİKTATÖR İSTEMEZ"

İstanbul'dan dönüşünde Esenboğa Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin, "Partimde de ülkemde de diktatör istemiyorum" yönündeki ifadesini nasıl değerlendirdiği sorusuna, "Hiç kimse kendi ülkesinde diktatör istemez" diye yanıt verdi.

"ADAYLIK AÇIKLAMASI BENİ MUTLU ETTİ"

Muharrem İnce'nin adaylığını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Bir yarışa gireceğiz. Adaylık açıklaması beni son derece mutlu etti. Umarım güzel bir yarış olacaktır" dedi.

"KISIR TARTIŞMALRA GİRMEM"

"CHP içinde bir diktatör olduğu" eleştirisine yorumunun sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, "Ben bu tür kısır tartışmalara girmem. Bu konuda karar verecek olan partinin kendi üyeleridir" ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE NE DEMİŞTİ?

Muharrem İnce bugün basın toplantısı düzenledi ve grup başkanlığından istifa ettiğini ve CHP genel başkanlığı için kurultayda aday olacağını açıkladı. Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili, " Recep Tayyip Erdoğan'a diktatör diyeceksiniz, aynı şeyleri partide siz yapacaksınız. Ben kendi partimde de ülke yönetiminde de diktatör istemiyorum" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN GİZLİ GÖRÜŞME

CHP’de bugün de baş döndüren bir trafik yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile bugün saat 11.10'da İstanbul’a geldi ve saat 15:00'da İstanbul'dan Ankara'ya uçtu. Kılıçdaroğlu’nun kısa bir süre için geldiği İstanbul’da kiminle ve hangi konuları görüştüğü merak konusu oldu.

GÜRSEL TEKİN'DEN AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki gizli 3 saatlik görüşmesine ilişkin Habertürk TV’ye açıklamalarda bulunan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Toplantıda kimlerin olduğuna dair isim veremem. Gerçekten Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu, içeride ve dışarıda ekonomi bilgisi olan çok değerli şahsiyetler. Genel Başkanımız ismi önde gelen ekonomi uzmanları ile bir araya geldi. Uzman ekiple 3 saate yakın görüşme yapıldı. Türkiye’de, dünyada, Orta Doğu’da ekonomide neler oluyor bunları konuştuk. Özel bir toplantı değil. Ayrıntıları merak eden dostlarımız Türkiye’nin son 1 haftadır yaşadığı devlet krizini özellikle Sayın Çiçek’in ve Sayın Babacan’ın söylediklerini dikkate alması gerektiğine inanıyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye Yanıt: Bu Tür Tartışmalara Girmem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • ASD: MASAYI YUMRUKLUYODUN, KOLTUKLAR ŞAHISLARIN DEĞİLDİR DİYE NOLDU !!! 18 0 Yanıtla
  • garip: Kılıçtaroğlu neden diktatör olsunki. Bir sebep olmalı. Kendine yumruk atan biri için şikayetçi bile olmadı. 5 11 Yanıtla ANLAYIŞ: senin diktatör anlayışın o kadar işte . . . 0 0
  • murat giresun: bir mhp li olarak m. inceyi destekliyorum. 11 4 Yanıtla
  • YOZGATLI: KEMALIN SONU. . . ARKADASLAR BU ADAMDAN HAYIR GELMEZ TÜRKIYEYE. . BÜTÜN YOLLARI DENEDI. . GEZIPARKI, GÜLEN ÖRGÜTÜ VE MHPE, VE DIGER 14 PARTI. . OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR. . SEN DAHA BAHCELIYNEN NEYIN PESINDEN BE KE MALL ?BIRAZ GURUR VARSA CEK GIT. . 14 0 Yanıtla
  • ajanda: hiç seçim kazanamadın. . . kurultayı kazan bari:). . . . . #direnkiliçdaroğli# 10 4 Yanıtla
  • fatih: Açık söylüyorum ben bir ak partili olarak 9 seçim kaybetmiş bir rakibimin gmrevine devam etmesini isterim. . Elimizdeki Ke-mal dan memnunuz. 11 2 Yanıtla
  • ajanda: vay pişkin vay aylarca erdoğana diktatör demedin mi sen. . . yalanlarının iftiralarının attığın çamurların. . . kurduğun ittifakların hepsi burnundan fitir fitir gelecek diliyorum çok. 8 4 Yanıtla
  • turgut timagur: biz aleviler olarak kılıçdaroğlunun yanındayız partiyi baykala inceye bırakmayız kurultayda avuçlarını yalayaçaklar 6 6 Yanıtla
  • ahmet bayrak: muharem ince seçilemese chp bır cacık olmaz değişiklik şart 9 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement